Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • EMI MARYAMI


FBS

Niat terus diajar ngaligarkeun basa indung. Hatur nuhun, ka nu teu liren nyumangetan.

Fikmin Karya EMI MARYAMI (253 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 27-07-2015 Récéh Di Pangandaran 0 149 1.295
2. 07-07-2015 Umur 0 146 1.084
3. 26-06-2015 Getih 0 141 1.196
4. 22-06-2015 Milad 0 137
Petingan
1.063
5. 15-06-2015 Gélo 0 130 1.128
6. 11-06-2015 Sagunduk Taneuh Beureum 0 141 1.066
7. 27-05-2015 Amazing! 0 103 827
8. 15-05-2015 Gorowok Géréwék 0 118 919
9. 11-05-2015 Duriat Lain Tempat 0 122 1.019
10. 07-05-2015 Carita Waas 0 117 836
11. 05-05-2015 Teu Pira Ngan Salaputna 0 150 1.113
12. 30-04-2015 Kuring Henteu Gélo 0 149 1.167
13. 18-04-2015 Protosoa Bangsa 0 130 1.089
14. 11-04-2015 Sésa Peuting 0 56 467
15. 09-04-2015 Kaperego 0 113 932
16. 06-04-2015 Naraka Awéwé 0 137 1.043
17. 30-03-2015 Kawih Peuting 0 113
Petingan
821
18. 23-03-2015 Tasik Jadi Jakarta 0 131 1.053
19. 16-03-2015 Hukum Alam 0 116 983
20. 10-03-2015 Dadaha Sajuta Warna 0 148
Petingan
1.144
21. 02-03-2015 Senén 0 150
Petingan
1.201
22. 28-02-2015 Sapotong Carita 0 131 974
23. 26-02-2015 Makan Siang 0 130 1.025
24. 24-02-2015 Fébri 0 150 1.212
25. 20-02-2015 Kembang Maung 0 148 1.157
26. 18-02-2015 Broken 0 146 1.104
27. 16-02-2015 Sumirat Sareupna 0 148 1.227
28. 13-02-2015 Zona Gombal 0 143 1.132
29. 11-02-2015 Katumbiri Langit Abu-abu 0 141 1.075
30. 09-02-2015 Asih Wirahma Tasbih 0 149 1.157