Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Shohiba Nu'man


FBS

Sadidinten ngawulang di Ponpes Al Fatah bari ngebon pipireun bumi. Hayu ah, urang diajar mikmin!

Fikmin Karya Shohiba Nu'man (142 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 19-05-2015 Di Rumah Sakit 0 150
Petingan
1.110
2. 02-11-2014 Remeng-remeng 0 149 1.125
3. 22-10-2014 Lengis KasimpÉ 0 150
Petingan
1.141
4. 01-08-2014 Parsél Bobor(karahayu)an 0 136 1.022
5. 27-07-2014 Kembang Ceurik 0 150
Petingan
1.213
6. 10-07-2014 Kembaning Kemba 0 124
Petingan
922
7. 05-04-2014 Kahayang Sampurna 0 150 1.254
8. 19-02-2014 Léngkah Peuting 0 150 1.073
9. 16-02-2014 Valéntine Was Yésterday 0 143 1.115
10. 07-02-2014 Duhung Pangasihan 0 150
Petingan
1.184
11. 03-02-2014 Lapar Jeung Hanaangna 0 148
Petingan
1.150
12. 11-08-2013 Salah Pencét 0 100
Petingan
838
13. 29-07-2013 Dihudang Impian 0 150
Petingan
1.240
14. 20-07-2013 Mokmin Di Rakutak 0 149 1.133
15. 25-06-2013 Manajemén Évolusi 0 106
Petingan
867
16. 22-06-2013 Surat Keur Iber 0 150
Petingan
1.092
17. 18-06-2013 Panto 0 132
Petingan
1.010
18. 13-06-2013 Burung Tinulis 0 103
Petingan
750
19. 30-05-2013 Riwan Senandika 0 150
Petingan
1.015
20. 17-05-2013 Sada Kasimpé 0 127
Petingan
1.012
21. 20-04-2013 Rajah Cinta 0 149
Petingan
1.118
22. 31-03-2013 Hujan Kayas Ngarérégan 0 146
Petingan
1.134
23. 26-03-2013 Peuntaseun Nasib Aya Nasib 0 121
Petingan
883
24. 24-03-2013 Trotoir Peuting 0 116
Petingan
826
25. 11-03-2013 TÉrÉsa 0 223 2.080
26. 11-03-2013 Mindojodo 0 116
Petingan
869
27. 23-02-2013 Padika Cinta 0 145
Petingan
1.077
28. 30-01-2013 Cacaka 56 142
Petingan
1.031
29. 11-01-2013 Kalangsu 25 106
Petingan
869
30. 05-01-2013 é 45 92 700