Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Deni Riaddy


FBS

Deni Riaddy lahir di Tasikmalaya. Kantos nyuprih elmu di IKIP bandung (UPI - ayeuna). Sabada ngarengsekeun kuliah janten PNS di Universitas Diponegoro Semarang. NIP sareng sanes kantenna diwangsulkeun ka nagara sateuacan ngagabung sareng Majalah SWA di Jakarta, taun 1989. Dugi ka kiwari kacatet janten karyawan Harian KONTAN - Kelompok KOMPAS Gramedia, Jakarta ti kawit 1996.
Resep kutrat kotret ti jaman SMA. Kantos ngiring kursus nyerat di Caraka Sundanologi, angkatan munggaran. Sababaraha seratan essay dina basa sundana kantos dimuat di Mangle. Seratan sejen seueur dimuat dina koran oge majalah nasional.
Ilaharna urang sunda, resep heureuy sareng diheureuyan deuih.....
hehehe..................

Fikmin Karya Deni Riaddy (300 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 16-06-2015 Dina Lift 0 148 1.100
2. 11-06-2015 Sensus 0 147 1.126
3. 08-06-2015 Sri 0 149 1.049
4. 22-05-2015 Cita-cita 0 148 1.167
5. 19-05-2015 Eusi Pulsa 0 125 1.054
6. 11-05-2015 Hikayat Nguseup 0 147 1.172
7. 20-04-2015 Mesin Jait 0 150 1.115
8. 09-04-2015 Néng Sono Ka Engki 0 141 1.076
9. 04-04-2015 Moal Kuméok Méméh Dipacok, San! 0 149 1.100
10. 23-03-2015 Bogoh 0 148 1.069
11. 13-03-2015 Hutbah Nikah 0 147 1.040
12. 11-03-2015 Sahabat Péna 0 148 1.130
13. 04-03-2015 Samarukna 0 146
Petingan
1.045
14. 25-02-2015 Cacing 0 150 1.135
15. 05-02-2015 Sono 0 139 1.181
16. 27-01-2015 Patlot Néng 0 145 1.184
17. 23-01-2015 Hujan 0 148 1.252
18. 21-01-2015 Kalangkang 0 150 1.299
19. 20-01-2015 Saur Pa Guru 0 143 1.040
20. 19-01-2015 Gambar 0 147 1.250
21. 08-01-2015 Tapak 0 146 1.144
22. 23-12-2014 Bedor Batu Koplak 0 149 1.088
23. 22-12-2014 Mirah Dalima 0 117 857
24. 05-12-2014 Instan 0 150 1.033
25. 24-11-2014 Ngajomantara 0 150 1.253
26. 20-11-2014 Usum Banjir 0 148 1.125
27. 17-11-2014 Sobat 0 148 1.149
28. 28-10-2014 Kilometer 97 0 145
Petingan
1.067
29. 16-10-2014 Sajatining Asih 0 145
Petingan
1.142
30. 03-10-2014 Ngaran Uing, Nunang! 0 149 1.208