Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Tanti Damayanti


FBS

Lahir di Tasikmalaya.
Jadi penyiar ti keur SMA keneh , beres kuliah ti IKIP Bandung tahun 1989 langsung siaran di Radio Martha nepika taun 1997 , ayeuna ngawulang di SMPN 3 Tasikmalaya bari teu eureun di ajar nulis, cita - cita ti leuleutik hayang jadi pangarang .

Fikmin Karya Tanti Damayanti (108 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 27-02-2015 Sesa Reuni 0 187
Petingan
1.355
2. 15-10-2014 Cinderèla Nyieun Fikmin 0 147 1.269
3. 14-10-2014 Pati di Malem Imlek 0 137 1.045
4. 21-07-2014 Ema 0 129 960
5. 13-02-2014 Nu Kabungbulengan 0 147 977
6. 14-10-2013 Galindeng Asih Di Padang Pasir I 0 114 917
7. 02-10-2013 Nu Nganti Walonan 0 144 1.116
8. 29-09-2013 Ngeunteung 0 146
Petingan
1.121
9. 02-07-2013 Ceurik Kasim 0 102 786
10. 02-07-2013 Ceurik Kasim 0 110 909
11. 16-06-2013 Gogoda Kanu Ngarora 0 94 639
12. 28-05-2013 Ironi 0 129 985
13. 13-05-2013 Nu Balik Perang 0 121 1.020
14. 09-05-2013 Puppy Love 0 148 1.123
15. 08-05-2013 Hampura Rètno, Kang... 0 141 1.138
16. 07-05-2013 Bogoh Meureun.. 0 125 875
17. 07-05-2013 Bogoh Meureun.. 0 127 961
18. 13-04-2013 Lalangsè Heubeul 0 116 835
19. 13-04-2013 Lalangsè Heubeul 0 117 926
20. 06-04-2013 Kapahung 0 87 642
21. 25-03-2013 Asih Harendong 0 149 1.247
22. 14-03-2013 Wangkongan 0 127 959
23. 13-03-2013 Kang Helmi 0 150 1.108
24. 10-03-2013 Lain Jodo 0 163 1.293
25. 05-03-2013 Pilkada 0 160 1.113
26. 04-03-2013 Un 0 152 1.160
27. 13-01-2013 Surat Keur Joseph 13 68 448
28. 03-11-2012 Pangarang Anyar 0 139 1.111
29. 23-10-2012 Lain Kapireupeunan 0 153 1.101
30. 09-10-2012 Ceurik Janari 0 127 890