Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yusuf S Martawidenda


FBS

Wirausaha, IKIP (UPI) Bandung Sastra Perancis, Soreang Bandung

Fikmin Karya Yusuf S Martawidenda (151 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 22-07-2015 Saur Manuk 0 149 1.104
2. 16-07-2015 Ngabuburit 0 136 973
3. 23-06-2015 Dikoroyok Massa 0 149 1.120
4. 25-05-2015 Ti Sofa Ka Marwa 0 150 1.200
5. 02-04-2015 April Mop 0 151 1.172
6. 22-03-2015 Nu Ngigelan Jaman 0 148 1.079
7. 15-03-2015 Supata 0 147 1.093
8. 28-01-2015 Robin Hood 0 150 1.015
9. 25-01-2015 Nu Tagiwur 0 147 977
10. 13-01-2015 Deadline 0 150 1.157
11. 11-01-2015 Undangan Ti L’université Paris-sorbonne 0 140 1.074
12. 13-12-2014 Kur Bisa Olohok 0 144 1.132
13. 20-11-2014 Aya Sinyalan 0 136 1.022
14. 16-11-2014 Meni Asa Kareueng Kieu 0 142 979
15. 12-11-2014 A Perfect Pin A Reup 0 118 885
16. 18-10-2014 Skak Ster 0 144 1.057
17. 17-10-2014 Superwomen 0 149 1.145
18. 12-10-2014 Nu Can Kabiruyungan 0 148 1.115
19. 30-09-2014 Hayang Merdéka. Hayang Sugema 0 147 1.055
20. 20-09-2014 Matak Ogé 0 140 915
21. 11-08-2014 Hiji Mangsa, Samilyar, Sapuluh Taun Ka Tukang 0 147 1.203
22. 28-06-2014 Terminal 0 119 1.003
23. 11-05-2014 Seungit Alami 0 147 1.083
24. 04-05-2014 Pindahan 0 147
Petingan
1.055
25. 10-04-2014 Hasil Quick Count 0 149 1.100
26. 04-04-2014 Smoothing 0 144 995
27. 26-03-2014 Dilegleg Jagat 0 150 1.062
28. 22-03-2014 Beu, Boa Gering Si Bapa Téh 0 132 891
29. 01-02-2014 Kuwu 0 150 1.040
30. 30-01-2014 Hapé Anyar 0 146 1.149