Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Mang Jamal


FBS

dosen desain interior itenas, aktif di pusat studi sunda, redaksi majalah basa sunda Cupumanik

Fikmin Karya Mang Jamal (127 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 10-07-2015 Ngarang Novel 0 120 798
2. 18-04-2015 Hp Saha 0 178 996
3. 18-03-2015 Saimbang 0 192 1.365
4. 19-11-2014 Positif 0 134 863
5. 18-11-2014 Headphone 0 68 484
6. 08-07-2014 Kkn 0 58 370
7. 18-04-2014 Overdosis 0 68 427
8. 08-03-2014 Artis Lokal 0 102 713
9. 07-12-2013 Cita-cita 0 118 769
10. 19-09-2013 Pepegatan Kakolotnakeun 0 99 610
11. 13-05-2013 Ngorondang 0 97 625
12. 04-05-2013 Ngahaja 0 80 589
13. 03-05-2013 Pangsiun 0 105 763
14. 25-03-2013 Pangakuan Irjen Djoko 0 45 281
15. 25-03-2013 Djoko 0 3 20
16. 07-02-2013 Beunghar 0 50 331
17. 01-02-2013 Ngobrol Jeung Nu Anyar Datang 5 63 367
18. 18-01-2013 Referendum 2 53 365
19. 06-12-2012 Samarukna 0 60 398
20. 23-11-2012 Endog Manuk 0 98 611
21. 06-11-2012 Gantina 0 60 391
22. 19-10-2012 Lukisan 0 87 602
23. 06-10-2012 Copenhagen Jazz House 0 54
Petingan
373
24. 12-09-2012 Finlandia 0 100 653
25. 08-09-2012 Ganti Cara 0 94 554
26. 22-08-2012 Mudik Jeung Gupernur 0 39 281
27. 20-08-2012 Du'a Syawal 0 24 150
28. 27-07-2012 Korma 0 73 462
29. 23-07-2012 Judi 0 54 337
30. 16-07-2012 Duriat Nu Teu Saat 0 147 909