Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Wawan Setiawan Husin


FBS

Pakasaban: guru, resep tulas tulis, tual toel, hulang-huleng, hayang jadi jalma bener, pangarang mun bisa mah. Geus rarabi, ka Tini, oge guru. Batian tilu, inncuan geus lima. Luv yu ol nya!

Fikmin Karya Wawan Setiawan Husin (298 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 30-07-2015 Nu HÉsÉ DirawÉl, Nu Susah Dirangkul 0 147 1.297
2. 29-07-2015 Manuk KÉrak Tunggul Jati 0 124 1.027
3. 28-07-2015 AntÉh Bulan, Awi Jeung Congo Buuk 0 141 1.235
4. 26-07-2015 Gubrag 0 150 1.378
5. 24-07-2015 Imah 0 144 1.165
6. 20-07-2015 Gamparan 0 150 1.031
7. 19-07-2015 Nga--------- 0 96 800
8. 15-07-2015 Dor 0 98 683
9. 14-07-2015 Ah, Cuma Yang Bisa Begityu 0 94 705
10. 02-06-2015 Nifsu Syaban 0 110 846
11. 11-04-2015 Hayang Jadi PanonpoÉ 0 148 1.273
12. 09-04-2015 Diajar Ka Beurang, Ka SorÉ, Ka Peuting 0 143 1.073
13. 05-04-2015 Diajar Sujud 0 146 1.188
14. 04-04-2015 Heuheuy Deueueueuh 0 122 1.223
15. 03-04-2015 Obrolan Janari 0 149 1.185
16. 01-04-2015 Misykat Atawa Maca Amanah Deui 0 149 1.135
17. 19-03-2015 Bogoh Ka Waktu 0 107 793
18. 17-03-2015 Jadi Pamingpin 0 61 638
19. 12-03-2015 Hujan Bulan Maret 0 145 1.167
20. 10-03-2015 Nu Maretik BÉntang 0 150
Petingan
1.129
21. 07-03-2015 Warung Waktu 0 151 1.239
22. 06-03-2015 Sawidak Punjul Tilu 0 146 1.396
23. 01-03-2015 Lalampahan PanonpoÉ 0 102 814
24. 24-02-2015 Taneuh 0 72 716
25. 21-02-2015 Lalampahan Sisikian 0 99 815
26. 12-02-2015 DongÉng Indung Suku Jrrd 0 124 953
27. 10-02-2015 Lalampahan Ngaraga Dwipa 0 147 1.185
28. 08-02-2015 Lalampahan Nyimas AntÉh Jeung Ucingna: Huhujanan Duaan 0 145 1.143
29. 03-02-2015 Lalampahan Para Pamingpin Bangsa 0 105 738
30. 02-02-2015 Kuat Adat Batan Goblog 0 150 1.097