Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ki Baba Gibson


FBS

Dina fesbuk nganggo nami Lalat Socrates sareng Lain Mel Gibson. Tenget titen kana karya H. Hasan Mustofa (HHM), dugi ka ngadegkeun HHM Society. Ngawulang di UIN Sunan Gunung Djati Bandung. Ayeuna nuju ngeureuyeuh ngangsitkeun S-3. Hirup mah heuheuy jeung deudeuh.

Fikmin Karya Ki Baba Gibson (127 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 09-04-2013 Lalayang Ka Gusti Di Jabaning Langit 0 148
Petingan
1.070
2. 03-04-2013 Si Gombar 0 149 983
3. 26-03-2013 Kuring Ka Manéhna 0 51 385
4. 25-03-2013 Kalangkang Kakalakayan 0 67 566
5. 21-03-2013 Pasaran Geus Ngagupayan 0 83
Petingan
596
6. 09-03-2013 Gaganti 0 149
Petingan
1.214
7. 09-03-2013 Haseup Awéwéna 0 89 701
8. 04-03-2013 Beungeut Sorangan 0 150 1.093
9. 04-03-2013 Beunget Sorangan 0 150 1.102
10. 04-03-2013 Trésna 0 170 1.190
11. 28-02-2013 Hayang Nyandung 0 149 994
12. 24-02-2013 Onéng 0 137 1.017
13. 20-02-2013 Saré 0 38 238
14. 14-01-2013 Nanggung 2 148 1.027
15. 14-01-2013 Pananyaan 25 100
Petingan
668
16. 20-12-2012 Asah 4 34 251
17. 19-12-2012 Kiamat 7 150 1.089
18. 20-10-2012 “bangkuang Jeung Lauk Laut I” 0 279 2.075
19. 15-10-2012 Dipikasérab 0 26 174
20. 10-10-2012 Mindo 0 46 313
21. 05-10-2012 Nu Alus 0 73 518
22. 04-10-2012 Jomblo 0 37 251
23. 15-07-2012 Ngukut Domba 0 30 211
24. 11-07-2012 Kejo Panas 4 111 754
25. 06-07-2012 Soleh 3 9 50
26. 04-07-2012 Anu Rék Puasa 5 89 646
27. 01-07-2012 Fikmin Kuring 0 40 330
28. 29-06-2012 Anak Jin 0 184
Petingan
1.255
29. 28-06-2012 Nangtang Langit 0 93 734
30. 20-06-2012 Santri Kilat 0 39 256