Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rudianto Surya HS


FBS

Sunda sawawa adiluhung bangsana

Fikmin Karya Rudianto Surya HS (130 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 20-03-2014 Cipanon Inten 0 149 1.201
2. 06-03-2014 Ayun Ambing 0 150 1.326
3. 02-02-2014 Gudawang 0 150
Petingan
1.293
4. 28-12-2013 Sinatria 0 142 1.178
5. 01-12-2013 Angeun Bayem 0 145 1.239
6. 25-11-2013 Buku Pardi 0 151
Petingan
1.360
7. 02-08-2013 Rusiah Peuting Romadon 0 147
Petingan
1.152
8. 22-07-2013 Ngarénggong 0 150 1.188
9. 20-07-2013 Nu Paruasa 0 147
Petingan
1.266
10. 31-05-2013 Gumenclang 0 128 1.052
11. 28-05-2013 Imut Pamungkas 0 156 1.289
12. 26-05-2013 Layung Kulawu 0 151
Petingan
1.529
13. 21-05-2013 Wawanén 0 151
Petingan
1.239
14. 15-05-2013 Narah Jajaluk 0 150 1.358
15. 11-05-2013 Balati 0 151 1.430
16. 09-05-2013 Sholawat Kalakay 0 151
Petingan
1.241
17. 03-05-2013 Lalampahan Dodi 0 149
Petingan
1.304
18. 03-05-2013 Impian 0 149 1.280
19. 29-04-2013 Teuing Kumaha 0 148 1.106
20. 25-04-2013 Kunyuk 0 149 1.062
21. 21-04-2013 Surat Kasumba 0 144 1.261
22. 20-04-2013 Dongeng Cinta 0 146 1.132
23. 19-04-2013 Rumahsakit 0 146 1.238
24. 16-04-2013 Munjung 0 149 1.341
25. 14-04-2013 Katalimbeng Baluweng 0 146 1.130
26. 13-04-2013 Su’udzon Ka Gusti 0 148
Petingan
1.132
27. 07-04-2013 Balakécrakan 0 151 1.111
28. 06-04-2013 Ngajubleg 0 141 1.086
29. 04-04-2013 Ngakalan Takdir 0 159 1.267
30. 02-04-2013 Nungguan Saratus Taun Deui 0 150
Petingan
1.213