Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Budi Mugia Raspati


FBS

Pituin urang Ciwidey, isin-isin oge hoyong ngiring ulubiung, bari kabisa ngan samenel. PNS teu kahaja tur bakat kubutuh di DJP Kemenkeu. Kiwari pancen damel di Tasikmalaya.

Fikmin Karya Budi Mugia Raspati (108 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 18-01-2015 Isukan, Kuring RÉk Miang 0 150 1.060
2. 25-12-2014 Jalan Kipayah 0 149 1.114
3. 05-11-2014 Madam X 0 149 1.085
4. 08-08-2014 Mitsaqan Ghaliza 0 150
Petingan
1.050
5. 13-03-2014 Demi Sujang 0 144 1.060
6. 06-03-2014 Mang Juha, Leungiteun Bagja 0 141 941
7. 24-02-2014 Gravity 0 149 1.084
8. 14-02-2014 Poé Cinta 0 150 1.077
9. 11-02-2014 Cimata Ema 0 148 1.053
10. 02-12-2013 Keur Dee 0 150
Petingan
1.006
11. 29-11-2013 Dina Peuting Nu Bayeungyang 0 147
Petingan
1.066
12. 05-10-2013 Cép Abas 2 0 124
Petingan
949
13. 25-09-2013 Sabéngbatan 0 127 921
14. 25-08-2013 Cihujan Nu Minda Warna 0 150 1.127
15. 17-08-2013 Kalangkang 0 143
Petingan
1.209
16. 29-07-2013 Baruang 0 145
Petingan
1.122
17. 21-07-2013 Sapatu 0 132
Petingan
988
18. 13-07-2013 Kaisar 0 134 972
19. 06-07-2013 Isuk-isuk Di New York City 0 150
Petingan
1.043
20. 15-06-2013 Love In Vain 0 151
Petingan
1.212
21. 18-05-2013 Carita Sisi Basisir 0 153
Petingan
1.137
22. 27-04-2013 Twilight Solitude 0 161
Petingan
1.141
23. 21-04-2013 Surat Keur Nonon 0 147
Petingan
954
24. 17-04-2013 Kapal Nu Teu Kungsi Ngapung 0 152
Petingan
1.171
25. 06-04-2013 Daun-daun Ngarangrangan Di Connécticut 0 137
Petingan
1.047
26. 30-03-2013 Déja Vu 0 141
Petingan
1.028
27. 25-03-2013 Tembang Silung 0 151
Petingan
1.077
28. 24-02-2013 Sarébu Cika-cika 0 149
Petingan
1.065
29. 19-02-2013 Antara Dua Rohang 0 152
Petingan
1.209
30. 16-02-2013 Wanoja Kareueus 0 97
Petingan
743