Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Asep Saepudin


FBS

Pangresep kana ngoprek, sagala rupi anu tiasa dioprek. Ayeuna nuju ngawitan dipasihan resep kana susundaan. Fikmin utamina na.

Fikmin Karya Asep Saepudin (45 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 06-11-2014 Mata 0 144 1.183
2. 28-01-2014 Ngabedil Langit 0 106 918
3. 21-01-2014 Gorobog Pameuntasan 0 151 1.375
4. 20-01-2014 Titik-titik Kosong 0 151 1.216
5. 18-01-2014 Perang Soldadu 0 149 1.249
6. 14-01-2014 Muja 0 149 1.133
7. 06-01-2014 Kacerek 0 148 1.368
8. 01-01-2014 Héy! 0 140
Petingan
1.217
9. 28-12-2013 Hujan Rejeki 0 144 1.358
10. 25-12-2013 Lsm Garong Hak Cipta 0 168
Petingan
1.241
11. 21-12-2013 Pajeg, Jeg 0 150
Petingan
1.116
12. 26-11-2013 Cyber War 0 149 1.127
13. 12-11-2013 Kongkalingkong 0 147
Petingan
1.118
14. 07-11-2013 Nyadap To 0 147 1.058
15. 01-11-2013 Rayagung 0 134 994
16. 29-08-2013 Nyémah 0 145 1.108
17. 23-08-2013 Papantoan 0 139 1.101
18. 21-08-2013 Daster Batik Héjo 0 149
Petingan
1.042
19. 01-08-2013 Dpo 0 145 1.230
20. 26-07-2013 Insomnia 0 123 1.030
21. 24-07-2013 Privat Ka Ustad Kasép 0 145 1.198
22. 22-07-2013 Pél Biru 0 142 1.233
23. 20-07-2013 Si Jeprut 0 116 1.109
24. 19-07-2013 Tukang Sasapu Buruan Kota 0 100 829
25. 16-07-2013 Ngemat 0 153 1.280
26. 15-07-2013 In The Name Of Amin 0 124
Petingan
1.151
27. 03-07-2013 Dua Anjing 0 140 1.313
28. 01-06-2013 Caah ti Caruban 0 116 946
29. 26-05-2013 Cair 0 109 815
30. 23-05-2013 Mau Main Sama Ucing 0 110 918