Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Jonny Taurus


FBS

Guru di SMK Negeri Majalaya

Fikmin Karya Jonny Taurus (56 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 07-12-2014 Yayang-kuh 0 129 981
2. 04-12-2014 Pagarsih 1970 0 148 1.044
3. 18-11-2014 Ti Cisitu Ka Gasibu 0 146 1.055
4. 06-11-2014 Girimis Na Tungtung Peuting 0 129 940
5. 23-07-2014 Lima Poe Deui Lebaran 0 149 1.052
6. 08-07-2014 Poe Kasapuluh Di Juru Masjid Agung Ciparay 0 119 864
7. 01-07-2014 Curhat Jam Sabelas Peuting 0 146 1.000
8. 26-06-2014 The Twilight Saga: Eclipse 0 133 945
9. 24-06-2014 Na Tungtung Peuting Di Juru Alun-alun 0 127 889
10. 21-06-2014 Kidung Rajah Pangmuka 0 142 945
11. 01-06-2014 Nyi Kayah 5 0 133 807
12. 29-05-2014 Sakadang Ideu Jeung Mitoha 0 140 1.003
13. 28-05-2014 Nyi Kayah 4 0 150 1.030
14. 12-05-2014 Nu Ngarékénék Tengah Peuting 0 132 1.029
15. 09-05-2014 Nyi Kayah 3 0 107 752
16. 08-05-2014 Nyi Kayah 2 0 116 805
17. 07-05-2014 Nyi Kayah 1 0 135 957
18. 24-04-2014 Cibatu 1937 0 138 984
19. 31-01-2014 Aép 0 139 1.078
20. 30-01-2014 Carita Malem Jumaah Nu Sholeh Jeung Nu Sholehah 0 114 828
21. 17-01-2014 Marahmay Pameunteu Abah 0 145 979
22. 15-08-2013 Di Pangungsian 0 126 900
23. 11-08-2013 Kidung Palastra 0 96 719
24. 20-06-2013 Budak 0 135 915
25. 20-05-2013 Palakiah Rukiah 0 100 723
26. 16-05-2013 Teuteup Geugeut 0 109 730
27. 09-05-2013 Imut Anjeun 0 107 752
28. 06-05-2013 Sumujud 0 170 1.242
29. 01-05-2013 Asih Nu Teu Kedal 0 163 1.113
30. 28-04-2013 Kukulutus 0 150 1.043