Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rameli Agam


FBS

Wartawan SKM Galura Grup Pikiran Rakyat. Aktif di Komunitas Celah Celah Langit (CCL) Bandung, oge di Balai Informasi Masyarakat (BIM) Cihanjuang. Koordinator Majlis Malem Saptuan Cihanjuang, sarta ngajar ekskul jurnalistik di MTs Cisasawi Cihanjuang. Artikel/essey dimuat dina Pikiran Rakyat, Kompas, Media Indonesia.

Fikmin Karya Rameli Agam (228 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 04-03-2015 ClÉopatra 0 145
Petingan
1.132
2. 18-12-2014 Surat Pindah 0 149 1.124
3. 03-09-2014 Dwi Tunggal 0 144
Petingan
1.329
4. 26-08-2014 Taksi 0 147
Petingan
1.136
5. 04-08-2014 Boson 0 118 934
6. 19-02-2014 HarÉ-harÉ 0 150 1.112
7. 12-02-2014 Mayit Di Kamar HotÉl 0 142 1.115
8. 25-01-2014 Asmaramurka 0 150 1.127
9. 22-01-2014 Antara Stasion Kadua Jeung Katilu 0 147 1.143
10. 20-01-2014 Geus Tepi Kana Ugana 0 149 1.133
11. 14-01-2014 Thomas Koclak 0 150 1.111
12. 11-01-2014 Orok NÉbula 0 149
Petingan
1.150
13. 07-01-2014 Kariaan Dalem 0 148
Petingan
1.115
14. 25-12-2013 Post RÉstaurant Syndrome 0 150
Petingan
1.105
15. 12-12-2013 Overpopulasi 0 149
Petingan
1.083
16. 28-11-2013 Keur Wiji Thukul 0 147
Petingan
1.144
17. 23-10-2013 “partikel Tuhan” 0 129 1.087
18. 01-10-2013 Nasib Haji Gofur 0 148
Petingan
1.071
19. 02-09-2013 Di Pulo Buru 0 136 1.000
20. 17-08-2013 Nyaan, Asa Can MerdÉka, Euy! 0 145
Petingan
1.118
21. 15-08-2013 Pitulasan 0 147
Petingan
1.228
22. 14-08-2013 Open House 0 149 1.102
23. 10-08-2013 Solat Id 0 148 1.046
24. 04-08-2013 ÉkspÉdisi 0 149 1.263
25. 01-08-2013 Nu Tepung Di Suku Gunung 0 150 1.188
26. 23-07-2013 Djaka Sanoesi 0 149
Petingan
1.164
27. 18-07-2013 Sodaqoh 0 146 1.124
28. 17-07-2013 Gadis Podium 0 150 1.145
29. 09-07-2013 Wimbledon 0 149 1.158
30. 07-07-2013 Ijtima 0 144 1.153