Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Bunyamin Fasya


FBS

Panyair, aktif di Forum Alternatif Sastra Bandung

Fikmin Karya Bunyamin Fasya (103 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 07-01-2014 Luncat 0 120 854
2. 02-10-2013 Pipiti 0 43 294
3. 13-08-2013 Kalintang Saéna Poé 0 132
Petingan
1.025
4. 04-07-2013 E Minor 0 94 692
5. 01-07-2013 Janari Leutik 0 81 602
6. 26-06-2013 Botol Kosong 0 111 740
7. 24-06-2013 Sajeroeun Dus Botol Cai 0 154 1.097
8. 22-06-2013 Nenjo Nu Teu Katénjo 0 156 1.092
9. 21-06-2013 Surat Keur Aki Panyumpit 0 142 1.032
10. 17-05-2013 Kulimis 0 82 613
11. 24-04-2013 Prometheus 0 184
Petingan
1.287
12. 24-04-2013 Prometheus 0 181 1.268
13. 23-04-2013 Caah Déngdéng 0 124 896
14. 25-02-2013 Acung 0 96 708
15. 08-12-2012 Cigawiran 9 19 137
16. 26-11-2012 Korsi 2 C-d 0 104 812
17. 11-11-2012 Pastél 0 158
Petingan
1.117
18. 31-10-2012 Proklamasi 0 48 394
19. 13-10-2012 Rumi Jeung Batu 0 60
Petingan
476
20. 11-10-2012 Paguneman 0 60 437
21. 07-10-2012 The Death Of Author 0 116 869
22. 04-10-2012 Nu Geus Lééh 0 62 467
23. 30-08-2012 Paguneman 0 62 478
24. 21-08-2012 Jajagon 0 127 1.000
25. 15-08-2012 Catetan Enok 0 147 1.154
26. 13-08-2012 Di Hiji Janari 0 92
Petingan
782
27. 09-08-2012 Jarah 0 149 1.050
28. 02-08-2012 Surat Ka Jomantara 0 106 767
29. 27-07-2012 Malem Lebaran 0 51 380
30. 27-07-2012 Nu Jadi Bedug 0 159 1.139