Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dadi Arya


FBS

Lahir di Bandung, blasteran Ciawi-Cibatu-Cigondéwah. Tacan matuh padumukan, duméh kiwari mancén gawé jadi PNS di instansi vértikal di Kabupaten Tanggamus Propinsi Lampung (saméméhna ditempatkeun di Kabupatén Bengkalis Propinsi Riau).
Kasang tukang wani kurung-karang dimimitian ku resep maca media citak Basa Sunda kayaning Majalah Manglé jeung koran Galura. Katambah deui, kungsi milu Mimitran Caraka Sundanologi taun 90-an (divisi ngarang jeung téater). Ti harita, pleng les taya luang kurung-karang nepi ka bulan Oktober 2011, asa nimu nu kungsi leungit. Ancrub dina Grup Fiksimini Basa Sunda dina Pésbuk. Prung!

Fikmin Karya Dadi Arya (55 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 10-07-2015 Sadeupa Tina LÉngkahna 0 140 1.155
2. 29-08-2013 Kalangsu 0 151 1.192
3. 29-07-2013 PerkedÉl 0 150
Petingan
1.236
4. 22-03-2013 Surti 0 125
Petingan
1.024
5. 02-03-2013 Guligah Ti Rumah Singgah 0 135
Petingan
1.187
6. 02-03-2013 Guligah Ti Rumah Singgah 0 151 1.361
7. 26-02-2013 Juma’ahan TÉh Nu Saha? 0 126 1.117
8. 23-02-2013 Lawang Gerbong 0 142
Petingan
1.066
9. 06-02-2013 Anu Lawas Ditilepkeun 0 143 1.178
10. 02-01-2013 Motor Nu Pangmotorna 19 145 1.305
11. 29-12-2012 Tarompét Tutup Taun 10 140
Petingan
1.380
12. 31-08-2012 Beubeunangan 0 90
Petingan
687
13. 30-08-2012 Nu Lalar ‘na Pangsujudan 0 90
Petingan
684
14. 08-08-2012 Balahi Keur NyÉmÉn 0 147
Petingan
1.177
15. 03-08-2012 Tombol Kibod 0 112
Petingan
1.109
16. 17-07-2012 Nu RÉk Manggung Salumantung, Nu RÉk Midang SajorÉlat 0 142 1.132
17. 09-07-2012 Purnama Di RÉst ArÉa 6 118
Petingan
935
18. 27-06-2012 Sono Kaborogod 0 79 724
19. 24-06-2012 NyokÉlan KopÉah Kohok 0 68 591
20. 22-06-2012 TÉh Tarik 0 115 935
21. 28-03-2012 Nu Cinutrung Di Juru 35 75 627
22. 24-03-2012 Bujang Kolot, Ditonjok Congcot 33 122
Petingan
994
23. 20-03-2012 Gratifikasi 15 143 1.111
24. 19-03-2012 Ngimpor Carios 17 80 760
25. 17-03-2012 Rapat Dengar Pendapat 28 139
Petingan
1.299
26. 22-02-2012 Raheut 42 91 795
27. 17-02-2012 Sabot PoÉ Juma’ah 20 53 475
28. 14-02-2012 Lalangsé ‘na Pecel Lélé 54 133
Petingan
1.201
29. 03-02-2012 Nu Teu Kacatur, ‘Na 10 Nopember 47 128
Petingan
1.053
30. 01-02-2012 Sipir Penjara 11 143
Petingan
999