Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Gus Manz


FBS

GUS MANZ, lain ustadz NU. pedah aya GUS. Emut nya GUS teh singkatan tina Gue Urang Sunda Men !

Fikmin Karya Gus Manz (62 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 26-03-2014 Lumayan Boga Paleuleuwih 5 M 0 126 942
2. 27-06-2013 Néang Ideu 0 145 1.004
3. 19-02-2013 The Miracle Of Economic 0 75 521
4. 26-12-2012 Clbk Syariah 23 110 732
5. 26-12-2012 KamocÉng 5 109 745
6. 15-09-2012 "what's On Your Mind" 0 150 1.181
7. 02-09-2012 Uga Sangkuriang 0 116 811
8. 27-08-2012 Clbk 0 116 855
9. 26-07-2012 Maung-buta 0 125 857
10. 24-07-2012 Ngabuburit 0 147 1.115
11. 09-07-2012 Ngaduruk Ijazah 0 66 457
12. 28-04-2012 Mualaf 3 102 664
13. 16-02-2012 Lalakon Jp Jeung Jr 17 164 1.080
14. 28-12-2011 Panasaran 11 41 313
15. 21-12-2011 Wangsit 2 46 307
16. 21-12-2011 Fiksi Mini 50 379 2.558
17. 17-12-2011 Jimat 16 71 513
18. 15-12-2011 Fikminn 0 10 61
19. 13-12-2011 Tarucing 18 12 72
20. 11-12-2011 Nékad Nyobaan 17 86 624
21. 10-12-2011 Resép Bom Waktu 8 57 416
22. 07-12-2011 Baheula Vs Ayeuna 0 14 96
23. 06-12-2011 Natk 33 100 717
24. 01-12-2011 Tigebrus 31 83 668
25. 01-12-2011 Taki-taki 3 42 348
26. 29-11-2011 2014 7 53 385
27. 27-11-2011 Jembatan 13 13 102
28. 25-11-2011 Nurutan Nagara 3 54 332
29. 25-11-2011 Larsup 12 22 154
30. 23-11-2011 Arjuna 15 25 185