Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Gani Kandhiawan ( N. Afghani )


FBS

Kantos sakola seni rupa SR IKIP Bandung, SR ITB. Ayeuna 'sakola' deui di FBS.

Fikmin Karya Gani Kandhiawan ( N. Afghani ) (133 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 17-07-2015 NÉang Hampura 0 149 1.101
2. 26-06-2015 Salin Rupa 0 146 1.102
3. 22-06-2015 Moyan 0 144
Petingan
1.124
4. 11-06-2015 Nu Mapag Usum Halodo 0 149 1.201
5. 08-06-2015 Saméméh Rujuk 0 146
Petingan
1.168
6. 26-05-2015 Godean, Kuring Dagoan 0 149 1.100
7. 12-04-2015 Mumundingan 0 149
Petingan
1.288
8. 19-03-2015 Dina Sora Bél 0 148 1.331
9. 09-03-2015 Gupay Janur 0 144
Petingan
1.013
10. 25-02-2015 Jugala Di Tegal Kuya 0 149 1.269
11. 10-02-2015 Siklus 0 149 1.158
12. 20-01-2015 Bangbung Ranggaék 0 149 1.168
13. 18-01-2015 Beureum Jeung Hideung 0 150 1.222
14. 13-01-2015 Murak Héot 0 150 1.103
15. 01-01-2015 Sirkuit Embé Catang 0 148 1.125
16. 14-12-2014 Antara Kung Jeung Gung 0 148 1.280
17. 08-12-2014 Kidung Tresna Maya 0 122 1.069
18. 06-12-2014 Panasaran 0 149 1.254
19. 02-12-2014 Géntél Kéak 0 145 1.087
20. 20-11-2014 Keuneung 0 150 1.229
21. 18-11-2014 Ngiuhan 0 149 1.237
22. 06-11-2014 Jeprut Abis 0 150 1.196
23. 03-11-2014 Kari BayonÉt 0 149 1.202
24. 01-11-2014 TÉpa 0 150 1.240
25. 29-10-2014 I’m Missing You 0 149 1.203
26. 24-10-2014 Basisir Harjuna 0 150 1.191
27. 21-10-2014 Sora Manéhna 0 145 1.153
28. 15-10-2014 Nu Nyamuni Di Kawali 0 149 1.349
29. 07-10-2014 Cukang Semar 0 150 1.195
30. 05-10-2014 Ranjau 0 150 1.212