Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Mahpudin


FBS

Lahir di Bandung, di Kampung Cisitu Dago, ti alit dugi ka Ageung di Bandung, Saatos laki rabi nembe ngalih ka Cirebon. Damel di Jakarta Widang Konsultan Manajemen Salaku Staff. Teu acan gaduh buku tina seratan-seratanana, da kapahung ku karancage dina widang tulas tulis. Sakitu nu Kapihatur. Hatur Nuhun.

Fikmin Karya Mahpudin (568 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 15-04-2013 Nalika Katrésna Ka Gundamkeun… 0 112 965
62. 11-04-2013 Hadiah Kanggé Mamah.. 0 103
Petingan
801
63. 09-04-2013 Nu Muntang Pageuh… 0 82 682
64. 08-04-2013 Ekspektasi… 0 65 528
65. 06-04-2013 Lalakon Cakcak… 0 49 441
66. 03-04-2013 Naon Salah Uing... 0 95 643
67. 27-03-2013 Kumaha Jaga… 0 75 598
68. 26-03-2013 Ngélmu… 0 71 601
69. 25-03-2013 Béak Sapotong… 0 66 511
70. 24-03-2013 Deadline... 0 68 533
71. 22-03-2013 Fesbukmania… 0 81 644
72. 20-03-2013 Space Ghost… 0 88 703
73. 19-03-2013 Tukang Emih.. 0 70 599
74. 18-03-2013 Reueus… 26 70 540
75. 16-03-2013 Sagala Di Caram..! 0 61 521
76. 15-03-2013 Ema… 0 58 426
77. 14-03-2013 Judith… 0 73 537
78. 08-03-2013 Syech Udin… 0 49 385
79. 03-03-2013 Persib.... 0 49 332
80. 01-03-2013 Ralat... 0 41 311
81. 28-02-2013 Pasosoré Di Gate 10… 0 101 831
82. 27-02-2013 Nu Teu Jadi Mulang… 0 103
Petingan
766
83. 26-02-2013 Manuk Kuntul Kayas… 0 78 624
84. 20-02-2013 Solawat Cihujan… 0 75 594
85. 19-02-2013 Pulung Gantung… 0 51 404
86. 15-02-2013 Muludan… 0 103
Petingan
790
87. 13-02-2013 Épisode Tilu Babak… 0 89 739
88. 12-02-2013 Nu Datang Tiluan… 0 74 605
89. 11-02-2013 Nu Noong Wanci Hujan… 0 43 398
90. 08-02-2013 Sengkéta… 0 42 359