Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nana Sukmana


FBS

..........................

Fikmin Karya Nana Sukmana (78 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 08-08-2014 Manceran Lebah Mumunggang 0 151 1.218
2. 02-08-2014 Haréwos Ti Lebah Panto 0 150 1.150
3. 01-08-2014 Rénghap Mumunggang 0 151 1.197
4. 27-07-2014 Ngalungsar ‘na Congo Simpé 0 152 1.186
5. 26-07-2014 Bucat Bisul 0 151 1.252
6. 22-07-2014 Geter Katompérnakeun 0 157 1.258
7. 15-07-2014 Hiji Beurang Di Mumunggang 0 151
Petingan
1.200
8. 12-07-2014 Since I've Been Loving You 0 154 1.318
9. 07-07-2014 Durma 0 156 1.260
10. 05-07-2014 Lisung 0 151 1.172
11. 29-06-2014 Potrét Dina Albeum Kayas 0 150 1.134
12. 24-06-2014 Nu Ngagurat ‘na Kikisik 0 150
Petingan
1.112
13. 20-06-2014 Nu Nyucuk ‘na Elak-elakan 0 152
Petingan
1.144
14. 31-05-2014 Hiji Mangsa Di Hiji Tempat 0 150
Petingan
1.081
15. 17-05-2014 Katambias (5) 0 151
Petingan
1.302
16. 09-01-2014 Pigura Nu Mérékplékan 0 150
Petingan
1.196
17. 13-12-2013 Katambias (4) 0 146
Petingan
1.223
18. 11-12-2013 Manéhna 0 150 1.176
19. 07-12-2013 Lebah Tanjakan Gentong 0 152
Petingan
1.295
20. 31-10-2013 Katambias (3) 0 151
Petingan
1.360
21. 27-09-2013 Pilihan 0 151
Petingan
1.302
22. 03-09-2013 Siluét Jero Kukumbung 0 150
Petingan
1.264
23. 14-08-2013 Katambias (2) 0 150
Petingan
1.208
24. 11-08-2013 Nu Amitan Maleman Takbir 0 150
Petingan
1.135
25. 09-08-2013 Katambias (1) 0 150
Petingan
1.203
26. 30-07-2013 Néangan 0 150
Petingan
1.275
27. 11-05-2013 Kalangkang Panonpoé 0 150
Petingan
1.122
28. 09-05-2013 Nit 0 150
Petingan
1.251
29. 10-04-2013 Bayeungyang 0 145 1.124
30. 15-03-2013 Samagaha 0 153
Petingan
1.072