Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Érwin Wahyudi


FBS

Lahir di Tasikmalaya, 4 April 1980. Ngiring aub dina FBS, ti sasih Agustus 2012. Maksadna hoyong diajar ngarang dina basa Sunda. Pamugi para wargi sadayana kersa maparin atikan ngeunaan bab ngarang dina basa Sunda. Hatur nuhun.

Fikmin Karya Érwin Wahyudi (111 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 08-07-2015 Tarawéh Di Puseur Dayeuh 0 146 1.059
2. 05-07-2015 Kaduhung Sagedé Gunung 0 51 375
3. 14-03-2015 Dongéng Ti Lembur Jayataruna 0 149
Petingan
1.094
4. 09-03-2015 Dina Hiji Kariaan 0 148
Petingan
1.059
5. 01-03-2015 Operasi Angin Janari 0 133
Petingan
1.062
6. 15-02-2015 Mumunggang Tonggoheun Lembur Anjeun 0 142 1.034
7. 24-01-2015 Hujan Peuting Harita 0 148 1.159
8. 23-12-2014 Imut Mamah 0 149 1.043
9. 13-12-2014 Dénpasar Moon 0 145 1.081
10. 05-12-2014 Élsa 0 149 1.180
11. 06-11-2014 Laleur Héjo 0 149 1.147
12. 01-11-2014 Di Jero Leuweung Gerotan 0 150
Petingan
1.108
13. 26-10-2014 Nyi Kunkun 0 149
Petingan
1.155
14. 01-10-2014 Nu Keur Néangan Panglumpatan 0 146 1.352
15. 04-09-2014 Ayat-ayat Tresna 0 128
Petingan
994
16. 10-08-2014 Lalakon Di Taun 1948 0 149
Petingan
1.083
17. 05-08-2014 Dongéng Lebaran Di Taun 2047 0 148 1.130
18. 26-07-2014 Sapoé Saacan Lebaran 0 150
Petingan
1.275
19. 13-07-2014 Antara Solo-Tasikmalaya 0 151
Petingan
1.334
20. 04-07-2014 Piisukaneun Puasa Poé Katujuh 0 145 1.121
21. 14-06-2014 Mama Iful 0 149
Petingan
1.224
22. 29-05-2014 Si Mamah Jeung Fésbukna 0 151
Petingan
1.224
23. 15-05-2014 Parahu Nu Burakrakan 0 143
Petingan
1.084
24. 03-04-2014 Soldadu Tanggal Lilikuran 0 143 1.130
25. 27-03-2014 Amprok Deui di Gedong De Driekleur 0 150 1.186
26. 20-03-2014 Rusiah Malem Kemis Pon 0 149 1.255
27. 13-03-2014 Basa Purnama Nganjang 0 150 1.171
28. 08-03-2014 Hiji Mangsa Di Kota Kembang 0 151 1.358
29. 03-03-2014 Tibelat Ku Andika 0 142 1.089
30. 10-02-2014 Kampung Duriat 0 150 1.158