Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Inda Nugraha Hidayat


FBS

Inda Nugraha Hidayat. Kungsi maké sandiasma Agha N Graha. Teureuh Kampung Dukuh Pakidulan Garut. Icikibung dina kubangan sastra jeung téater ti taun 2003. Sawatara tulisanna kungsi meunang panglélér dina saémbara nulis. Sawatara séjénna kungsi midang dina média citak. Aya ogé nu medal winangun antologi babarengan jeung pangarang séjén. Antologi tunggalna nu geus medal antarana, Lalaki na Bulan Keretas (Wisata Literasi & Possthetaron, Agustus 2012), Éyang Sakti Barang (Disbudpar Garut & CV Novela, Désémber 2012), INDIGO (Leutika Prio Yogyakarta, Séptémber 2014), jeung Lalakon nu Ngalalakon (Antologi Sajak Sunda, LeutikaPrio, Yogyakarta, Agustus 2015).Sanggeus sawatara taun ngumbara di Magelang, ayeuna, jeung anak pamajikan matuh deui di Garut.

Fikmin Karya Inda Nugraha Hidayat (228 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 28-02-2015 Insomnia 0 151 1.090
2. 04-02-2015 Batur Hirup 0 150 993
3. 31-01-2015 Cinta Nu Ngabebela 0 150 1.089
4. 28-01-2015 Nu Néangan Jalan 0 130 977
5. 21-11-2014 Kalangkang Nu Gumerendeng 0 150 1.233
6. 01-11-2014 Jogja Never Ending Story 0 150 990
7. 30-10-2014 Layon-layon 0 150
Petingan
1.185
8. 28-10-2014 Senandung Lirih 0 150 1.136
9. 24-10-2014 Ajag 0 149 1.156
10. 21-10-2014 Bedog Nu Dilugas 0 149 1.167
11. 18-10-2014 Nu Paéh Buligir 0 150
Petingan
1.106
12. 09-10-2014 Nu Ngajak Nyawang Bulan 0 149 1.098
13. 03-10-2014 Salempay Kayas 0 150
Petingan
1.335
14. 31-08-2014 Basa Ngawangkong Jeung Urang Bandungan Atawa Nu Nyungsi Asih 0 151 1.263
15. 27-08-2014 Tentara Jeung Jambu Lilin 0 150
Petingan
1.239
16. 20-08-2014 Duplikat Bendéra Pusaka 0 139
Petingan
1.139
17. 16-08-2014 Demi Nyai 0 150 1.195
18. 08-07-2014 Nu Datang Nitah Nepungan 0 107 871
19. 06-07-2014 Udagan 0 150
Petingan
1.311
20. 26-06-2014 Sajatining Asih 0 150
Petingan
1.215
21. 29-05-2014 Rahuh Bangbaluh (atawa) Nu Ngangon Kasono 0 150 1.226
22. 12-05-2014 Si Béibéb 0 150 1.164
23. 02-05-2014 Nu Langgeng Mikanyaah 0 150
Petingan
1.138
24. 10-04-2014 Operasi Husus 0 151 1.329
25. 03-04-2014 Bedog 0 150 1.266
26. 25-03-2014 Diudag Anjing 0 150 1.223
27. 20-03-2014 Bongan Bohong 0 146 1.146
28. 13-03-2014 Impian 0 150 1.324
29. 10-03-2014 The Real Of Me 0 57 407
30. 09-03-2014 Interogasi 0 150 1.115