Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Eulis Wiwin W


FBS

Nyayogikeun binih Guramé

Fikmin Karya Eulis Wiwin W (29 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 20-03-2015 Salin Rupa 0 150 1.203
2. 19-03-2015 Pocong 0 136 1.112
3. 10-10-2014 Samagaha 0 148 1.192
4. 19-09-2014 Tandang 0 148 1.257
5. 19-09-2014 Tandang 0 148 1.260
6. 14-09-2014 Tamu Bi Narsih 0 140 1.045
7. 27-08-2014 Jandela 0 146 1.182
8. 01-05-2014 Lolos 0 131 1.150
9. 24-04-2014 . Utun-inji Anaking 0 103 860
10. 18-04-2014 Kaleungitan 0 152 1.230
11. 27-03-2014 Ngabungbang 0 144 1.190
12. 21-03-2014 Kalangkang 0 103 751
13. 13-03-2014 Kulambu Bodas 0 122 967
14. 17-02-2014 Nalangsa 0 122 943
15. 28-01-2014 Carogè 0 127 947
16. 27-10-2013 Nu Dianti 0 123 862
17. 02-08-2013 Narawang 0 116 799
18. 27-07-2013 Rek Dibawa Kamana Basa Sunda? 0 140 1.101
19. 20-07-2013 Parantos Cios 0 139 952
20. 19-07-2013 Dumdum 0 104 827
21. 13-07-2013 Si Gandang 0 153 1.110
22. 28-06-2013 Obral 0 100 695
23. 27-06-2013 Kaeraan 0 113 762
24. 25-06-2013 Lalajo 0 120 899
25. 23-06-2013 Baluweng 0 125 1.030
26. 22-06-2013 Bodo Eusi 0 87 617
27. 21-06-2013 Sareupna 0 106 858
28. 15-06-2013 Lalangse 0 95 810
29. 14-06-2013 Lini 0 77 563