Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Zaky


FBS

Muhammad Zaky Anwar
Pameget
Kuningan, 16 November 1985
Jl. Siliwangi Kuningan

Fikmin Karya Zaky (16 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 19-06-2014 Tepi Kana Wates 0 127 883
2. 08-06-2014 Tilu Puluh Genep Jam 0 122 873
3. 05-06-2014 Tamu Panghalang Jamu 0 149 1.034
4. 04-06-2014 Jaka Tutung 0 150 1.071
5. 03-06-2014 Juminten 0 134 992
6. 02-06-2014 Hitut Semar 0 150 1.080
7. 31-05-2014 Martabak 0 147 1.045
8. 17-05-2014 Gangsing 0 133 975
9. 14-05-2014 Cimata Janari 0 122 882
10. 11-05-2014 Éra 0 148 1.083
11. 03-05-2014 Bulantok 0 123 893
12. 02-05-2014 Betah 0 141 1.052
13. 01-05-2014 Calana Beureum Ati 0 150 1.062
14. 30-04-2014 Dodoja 0 139 1.015
15. 29-04-2014 KarÉmbong Beureum 0 146 1.065
16. 28-04-2014 TÉga 0 144 1.071