Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Joey Wiro


FBS

Kahoyongmah tiasa ngarang,atuh etang-etang ngamumule basa sunda

Fikmin Karya Joey Wiro (36 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 24-05-2015 Kuring,anjeun Jeung Urut Tatangga 0 123 901
2. 08-05-2015 Salah Jalan 0 137 1.061
3. 02-05-2015 Mapag Beurang 0 161 1.160
4. 26-04-2015 Bèja Ukur Carita 0 137
Petingan
919
5. 18-01-2015 Lain Euis Nu Kamari 0 139 1.029
6. 14-01-2015 Dua Menit Sapuluh Detik 0 127 894
7. 10-01-2015 Nu Mulang Mawa Bulan 0 124 999
8. 01-01-2015 MopoÈk 0 141 1.064
9. 25-12-2014 Kabanjiran 0 161 1.176
10. 10-12-2014 HÈmeng 0 140 1.100
11. 29-10-2014 Laris Manis 0 145 1.070
12. 26-10-2014 Titipan 0 137 1.041
13. 24-10-2014 HarÈÈng 0 141 1.034
14. 11-09-2014 Hanacaraka Data Sawala 0 133 988
15. 11-08-2014 Hideung 0 123 899
16. 10-08-2014 Nyampeurkeun Dosa 0 143 966
17. 09-08-2014 Nu Eleh Perang 0 135 1.011
18. 23-07-2014 Luhur Teuing 0 111 799
19. 19-07-2014 Waleran 0 130 929
20. 17-07-2014 Basa Bulan Ngereles 0 111 777
21. 10-07-2014 SÈmah 0 155 1.086
22. 06-07-2014 Teu Laju Ek Lumaku 0 120 901
23. 11-06-2014 Katalatahan 0 151 1.110
24. 10-06-2014 Kalah Betah 0 152 1.090
25. 04-06-2014 Nu Kapopohokeun 0 150 1.098
26. 24-05-2014 MopoÉk 0 147 1.059
27. 17-05-2014 Teu Ngarobah Pulas 0 116 890
28. 06-05-2014 Salah Saha 0 139 980
29. 01-05-2014 Beurang Pulas Kulawu 0 121 916
30. 01-05-2014 Beurang Pulas Kulawu 0 121 916