Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Aan Abdulloh


FBS

Pucuk eurih katebak angin, éta kuring.

Fikmin Karya Aan Abdulloh (185 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 20-06-2015 Sendal Capit Jeung Sapatu Élit 0 179
Petingan
1.312
2. 29-05-2015 Carita Bagja 0 163 1.218
3. 29-05-2015 Carita Bagja 0 163 1.218
4. 12-05-2015 Monyét Siah! 0 240 1.824
5. 10-05-2015 Parawan Kolot 0 118 844
6. 08-05-2015 Tong Bener Dijaman Salah 0 163 1.158
7. 08-05-2015 Tong Bener Dijaman Salah 0 163 1.158
8. 07-05-2015 Lunta 0 125 880
9. 05-05-2015 Palangsiang 0 166 1.199
10. 25-04-2015 Rusiah Batu Ki Asim 0 201 1.526
11. 24-04-2015 Cimata Ustad 0 162
Petingan
1.222
12. 22-04-2015 Dunungan Samber Gélédég! 0 118 918
13. 21-12-2014 Ilok Ah? 0 150 1.261
14. 18-12-2014 Ngiring Ka Masjid 0 95 712
15. 17-12-2014 Jomlo Nahun 0 110 845
16. 16-12-2014 Rénghap Ranjug 0 117 935
17. 15-12-2014 Nambul Dagangan 0 102 783
18. 14-12-2014 Mareng 0 150 1.180
19. 13-12-2014 Happy Énding 0 96 758
20. 12-12-2014 Jurig Leuwi Sarmin 0 139 1.072
21. 11-12-2014 Spékulan 0 145 1.056
22. 10-12-2014 Pudigdig! Pedegdeg! 0 121 1.030
23. 09-12-2014 Kapahung 0 136 960
24. 08-12-2014 Togél 0 97 788
25. 07-12-2014 Puso 0 229 1.656
26. 06-12-2014 Sora Bueuk 0 150 1.231
27. 05-12-2014 Nogél 0 141 1.184
28. 04-12-2014 Wadal 0 138 1.038
29. 29-11-2014 Nu Lawas Teu Mulang 0 130 984
30. 28-11-2014 Pininieun 0 150 1.305