Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Soléh Alkafié


FBS

Salam pangwanoh ti Simkuring nu micinta kana maos fiksi, dongéng novel ogé carpon utamina nu nganggo Basa Sunda, naon margi, Simkuring Pituin Sunda nu tangtosna wajib micinta kana sastra budaya Sunda nu janten kareueus Simkuring. Dibabarkeun di Sukabumi, dugika ayeuna matuh hirup hurip di Sukabumi.

Fikmin Karya Soléh Alkafié (63 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 11-07-2015 Jadi Meuli 0 149 1.149
2. 08-07-2015 Disapirakeun 0 157 1.166
3. 04-07-2015 Kumaha Engké Nu Kabeurangan 0 115 887
4. 23-04-2015 Dua Lalakon 0 147 1.070
5. 19-04-2015 Bosen 0 142 1.004
6. 26-12-2014 Silih Tungtut 0 148 1.091
7. 24-12-2014 Gelombang 100,1 Fm 0 144 1.086
8. 23-12-2014 Mikamelang 0 123 933
9. 21-12-2014 Dus 0 145 994
10. 18-12-2014 Gamis Boéh 0 147 1.069
11. 17-12-2014 Si Inspirator 0 144 1.134
12. 15-12-2014 Meunang Ijabah 0 146 1.046
13. 12-12-2014 Leuwih Mahal 0 143 1.045
14. 11-12-2014 Kakocoran 0 136 983
15. 06-12-2014 Teuing Atuh 0 149 1.107
16. 30-11-2014 Mandiri Nu Kalaksana 0 115 844
17. 25-11-2014 Kungsi Kawurukan 0 143 1.061
18. 22-11-2014 Meunang Persénan 0 142 1.170
19. 20-11-2014 Aron Umi 0 138 1.020
20. 18-11-2014 Balukar Nu Lain 0 138 1.032
21. 15-11-2014 Miauw Jadi Nalangsa 0 145 976
22. 13-11-2014 Uteuk Nu Kakudéta 0 141 1.065
23. 11-11-2014 Seuri Nu Lain 0 143 963
24. 09-11-2014 Euleuh, Geuning! 0 146 1.034
25. 06-11-2014 Simpé 0 112 820
26. 02-11-2014 Korban Monalissa 0 138 1.061
27. 31-10-2014 Nu Ukur Ngaliwat 0 107 791
28. 30-10-2014 Tanggung Jawab 0 147 1.108
29. 29-10-2014 Murel 0 142 1.025
30. 25-10-2014 Neundeun Rusiah 0 146 1.030