Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yuyun Yulistiani


FBS

Ibu Rumah Tangga nu nyandu pisan kana jengkol sareng peuteuy. Diatah atanapi diasakan, komo mun kantun am mah.

Fikmin Karya Yuyun Yulistiani (155 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 27-07-2015 Nya ...! 0 145 1.165
2. 16-07-2015 Wilujeng Boboran Siam, Akang. Mugia Alloh Taala Nampi Sagala Amal Urang 0 153 1.160
3. 12-07-2015 Kembang Api 0 146 1.160
4. 02-07-2015 Mukena 0 147 1.146
5. 20-06-2015 Uyah 0 149
Petingan
1.142
6. 16-06-2015 Paménta 0 147 1.011
7. 13-06-2015 Nyeri 0 132
Petingan
1.007
8. 09-06-2015 Liburan 0 145 1.227
9. 30-05-2015 Luh-lah 0 148
Petingan
1.149
10. 11-05-2015 Ririwit 0 141
Petingan
1.004
11. 30-04-2015 Balantik 0 149
Petingan
1.104
12. 18-04-2015 Bapa 0 147 1.035
13. 09-04-2015 Asép 0 152 1.139
14. 30-03-2015 Cipruk 0 149
Petingan
1.185
15. 21-03-2015 Lungsuran 0 148
Petingan
1.131
16. 16-03-2015 Bandéra 0 146 1.130
17. 13-03-2015 Pangadilan (meureun) 0 109
Petingan
898
18. 11-03-2015 Ngendog 0 149
Petingan
1.077
19. 04-03-2015 Bapa Mulang 0 146
Petingan
1.043
20. 25-02-2015 Nu Kapanggih Di Pakidulan 0 143 1.099
21. 17-02-2015 Der...! 0 143 1.060
22. 07-02-2015 Maéhan Karep 0 148 1.077
23. 03-02-2015 Rumah Makan 0 147 1.030
24. 26-01-2015 Foolish Game 0 148 1.188
25. 14-01-2015 Unintended 0 120 889
26. 08-01-2015 Lalajo Nu Suting 0 146 1.078
27. 20-12-2014 Saptu Merindu 0 144 1.143
28. 18-12-2014 S O N O 0 144 1.108
29. 14-12-2014 Alibi 0 144 1.167
30. 11-12-2014 Goréng Sangu 0 145 1.069