Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ratna Ning


FBS

Karya sastra kanggo Ning nyata pikeun nafakuran diri kanggo ngigelan naon nu hirup dina pikiran pikeun ditetegkeun tina harti dina tulisan.

Fikmin Karya Ratna Ning (63 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 09-09-2014 Nu Miang 0 109 830
2. 07-09-2014 Nu Ngancik Na Sanubari 0 144
Petingan
1.087
3. 03-09-2014 Wadulan Nu Ngala Kutu 0 200 1.391
4. 02-09-2014 Na Liuh Tangkal Éta Geusan Ngiuhan 0 203 1.597
5. 28-08-2014 Telepon Romantis 0 165 1.273
6. 27-08-2014 Rupa Peurih 0 204 1.371
7. 23-08-2014 Miskin Teh Peurih, Akang! 0 134 982
8. 19-08-2014 Budak Angon Jeung Béntang Leutik 0 122 893
9. 17-08-2014 Lain Sinétron 0 170 1.269
10. 15-08-2014 Silih Ala Pati 0 172 1.306
11. 13-08-2014 Merdéka!! 0 159 1.183
12. 08-08-2014 Antara Butuh Jeung Cinta 0 145 1.068
13. 04-08-2014 Wanci Layung Tunggang Gunung 0 89 682
14. 01-08-2014 Ayun Ambing 0 109 871
15. 29-07-2014 Sugema 0 121 876
16. 23-07-2014 Lebaran Na Haté Urang 0 106 792
17. 04-07-2014 Mulang 0 114 836
18. 30-06-2014 Dongéng Saméméh Adzan 0 122 850
19. 22-06-2014 Nampik 0 122 886
20. 19-06-2014 Bangbarung Nu Matak Bingung 0 110 830
21. 12-06-2014 Dina Tangkeupan Kahéman 0 162 1.249
22. 27-03-2014 Kalangkang Bulan 0 80 638
23. 08-02-2014 Geber-geber Hihid Aing 0 107 784
24. 01-02-2014 Tungtung Girimis 0 131 916
25. 30-01-2014 Basa Kuring Labuh 0 261 1.870
26. 28-01-2014 Kidung Keur Indung 0 170 1.252
27. 22-01-2014 Kebon Eurih 0 112 854
28. 18-01-2014 Kuring Jeung Anjeun 0 125 985
29. 11-01-2014 Nu Nyamuni 0 101
Petingan
766
30. 07-01-2014 Parebut Bugang 0 117 879