Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Panji


FBS

Netral jeung Independen.

Fikmin Karya Panji (15 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 31-07-2013 KÉdanan 0 148 1.123
2. 30-07-2013 Tasmanian’s Devil 0 144 1.217
3. 01-07-2013 Tukang Elas 0 150 1.287
4. 25-06-2013 Cibeureum 0 117 1.028
5. 24-06-2013 Bulandari 0 143 1.185
6. 23-06-2013 Introspeksi 0 90 735
7. 23-06-2013 Introspeksi 0 91 791
8. 22-06-2013 Arisan Blsm 0 151 1.277
9. 21-06-2013 Padungdengan Résiprokasi 0 145
Petingan
1.269
10. 20-06-2013 SÉsa Harepan Nu Nyelap Di Badirian 0 104 901
11. 18-06-2013 Nocturna 0 34 288
12. 17-06-2013 Aya Bahan Turun Ka Ranjang 0 147 1.291
13. 14-06-2013 Teu Puguh Urus 0 136 1.013
14. 14-06-2013 Disorientasi 0 148
Petingan
1.086
15. 13-06-2013 Budak Buncir 0 141 1.118