Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dana


FBS

Resep nulis carita nu murwakanti,
hoyorng mah bari nu ngeusi,
sanaos masih can dugi,
eta mah wangwangan ati

Fikmin Karya Dana (58 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 05-10-2013 Bubututan 0 93 721
2. 30-09-2013 Kordong 0 76 541
3. 28-09-2013 Ustadz Kebluk 0 75 558
4. 25-09-2013 Tingtrim 0 69 467
5. 22-09-2013 Kajadian Di Hiji Leuweung 0 104 794
6. 14-09-2013 Jingjet 0 71 496
7. 11-09-2013 Monyét Sakti Meureun 0 83 627
8. 28-08-2013 Siga Bagedor Palid 0 142 1.032
9. 24-08-2013 Mahasiswa Bangkar 0 118 956
10. 21-08-2013 Panineungan Sareng Néng Méri 0 104 776
11. 19-08-2013 Alatan Minculak 0 94 716
12. 18-08-2013 Ulah Ngopénan Budak, Bisi Mabét 0 56 452
13. 16-08-2013 Musingkeun 0 82 567
14. 14-08-2013 Indung Tuladan 0 86
Petingan
606
15. 13-08-2013 Flamboyan Milu Nalangsa 0 131 1.016
16. 12-08-2013 Pareumeun Obor 0 147 1.065
17. 11-08-2013 Balung Kulit Kotok Meuting 0 126 851
18. 10-08-2013 Bau Késang Mimin 0 100 738
19. 09-08-2013 Ceurik Udin 0 80 642
20. 05-08-2013 Tragédi Poé Lebaran 0 109
Petingan
820
21. 04-08-2013 Ngajaran Jadi Jalma 0 61 444
22. 03-08-2013 Nempo Nu Hérang 0 55 417
23. 02-08-2013 Capéun 0 52 395
24. 31-07-2013 Duka 0 77 537
25. 30-07-2013 Krelek!! 0 145 996
26. 29-07-2013 Jodo Mah Moal Ka Mana 0 139 1.012
27. 29-07-2013 Jodo Mah Moal Ka Mana 0 139 1.010
28. 27-07-2013 Nu Pundung 0 137 1.076
29. 26-07-2013 Jadi Doktor TÉh Gampang 0 123 880
30. 25-07-2013 Kasandingan Sandékala 0 143 1.147