Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Alex Hasan Sapari


FBS

Urang Sunda nanjeurkeun budaya Sunda

Fikmin Karya Alex Hasan Sapari (47 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 13-07-2015 Lebaran Hulu 0 103 771
2. 08-07-2015 Donor Darah 0 128 940
3. 23-04-2015 Asli 0 125 1.000
4. 21-04-2015 Nu Ngador 0 127 972
5. 12-04-2015 Nguseup 0 125
Petingan
886
6. 06-04-2015 Palsu 0 132
Petingan
950
7. 06-01-2015 Balangah 0 154 1.221
8. 29-08-2014 Bugang Di Congkang 0 139 1.060
9. 27-08-2014 Sasalaman Ala Jepang 0 124 980
10. 16-08-2014 Wios: Da Kanggé Agustusan 0 147 1.136
11. 12-05-2014 Jurig Congkang 0 143 1.111
12. 22-02-2014 Turun Ranjang 0 139 996
13. 19-02-2014 Batur Sabangku 0 142 1.060
14. 09-10-2013 Tumpur Ti Luhur 0 143
Petingan
987
15. 06-10-2013 Dunga Rék Saré 0 129 929
16. 19-09-2013 Kaburu Dipenta 0 129 887
17. 10-09-2013 Ma Ocoh Galow 0 135 918
18. 10-09-2013 Ma Ocoh Galow 0 135 918
19. 10-09-2013 Ma Ocoh Galow 0 135 918
20. 09-09-2013 Bebek Goreng 0 129 915
21. 07-09-2013 Singgetan Ngaran-ngaran Lembur 0 134 926
22. 06-09-2013 Nu Mikahayang 0 150 1.055
23. 04-09-2013 Ma Ocoh Gering 0 136 858
24. 03-09-2013 Diutus Ka Nagri Jin 0 137
Petingan
993
25. 13-08-2013 Hayang Keren 0 137 1.070
26. 10-08-2013 Kakarén 0 150 1.146
27. 05-08-2013 Anu Uih Malem Takbir 0 129 822
28. 04-08-2013 Kawénéhan 0 150 1.154
29. 03-08-2013 Salah Sangka 0 148 1.077
30. 02-08-2013 Peuting Nu Rungsing 0 123 842