Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Mang Bibih


FBS

hayang diajar baca tulis basa sunda
moal gimir ku umur tereh magrib

Fikmin Karya Mang Bibih (224 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 29-07-2015 Nyi Satpol-pp 0 144 1.133
2. 27-07-2015 Mudik Ti Tasik 0 146 1.177
3. 17-07-2015 Nadran 0 112 833
4. 10-05-2015 Si Jendil Meunang Toéd 0 149
Petingan
1.109
5. 08-05-2015 Ngalamun 0 120 861
6. 04-05-2015 Ngaronda 0 148 1.178
7. 23-04-2015 Rajapati 0 137 1.091
8. 30-03-2015 Jauh Tangèh 0 53 363
9. 27-02-2015 Ngancam 0 148 1.022
10. 26-02-2015 Sarè Sareupna 0 148 1.077
11. 30-01-2015 Nyieun Batu-ali 0 149 1.086
12. 30-01-2015 Nyieun Batu-ali 0 149 1.086
13. 12-01-2015 Blusukan Ulis Ferdy 0 148 1.096
14. 01-01-2015 Wilujeng Taun Énggal 0 109 899
15. 29-12-2014 Kabungbulengan Rahwana 0 146 1.020
16. 22-12-2014 Owah 0 147 1.241
17. 15-12-2014 Momobilan Silva 0 160 1.368
18. 06-12-2014 Sareupna 0 102 822
19. 01-12-2014 Buhaya Jeung Nu Nyiram 0 148 1.181
20. 24-11-2014 Ngintip Wanoja 0 141 1.058
21. 03-11-2014 Ngimpi 0 96 713
22. 01-11-2014 Satu November 0 130 1.212
23. 18-10-2014 Nyegik 0 114 917
24. 15-10-2014 Nu Nyésa Bada Kiamah 0 145 1.163
25. 07-10-2014 Perlaya 0 54 409
26. 01-10-2014 Nyusul Nini Antéh 0 111 847
27. 28-09-2014 Lalaki Nu Lengit Ti Luhur Kasur 0 97 715
28. 27-09-2014 Barbie 0 147 1.116
29. 23-09-2014 Situ Ajag 0 87 750
30. 19-09-2014 Ririwa 0 149 1.161