Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Neneng Yatikurniati


FBS

Kantor Advokat Nuryanto,SH-Neneng Yati Kurniati, SH & Partners

Fikmin Karya Neneng Yatikurniati (486 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 16-07-2015 Lingsemeun 0 150 1.410
2. 14-07-2015 Dunga 0 116 947
3. 12-07-2015 Senayan Two Alone 0 141 1.121
4. 10-07-2015 Menghina, Lu 0 150 1.238
5. 01-07-2015 Learning Sundanese 0 139 1.137
6. 27-06-2015 The Bottom 0 118 1.023
7. 11-06-2015 The Ex Playgirl Story 0 76 635
8. 07-06-2015 Borangan 0 150 1.214
9. 04-06-2015 Hayangeun Nyaho 0 111 979
10. 03-06-2015 Kénoh 0 111 831
11. 01-06-2015 Nyiar Batu Ali Pijimateun 0 139 1.161
12. 31-05-2015 Makan Tuh Cinta 0 132 1.026
13. 25-05-2015 Hanjakal Euweuh 0 134 1.305
14. 18-05-2015 Nu Fiktif Nu Mana 0 126 998
15. 17-05-2015 Kang Mas Mulyo 0 146 1.226
16. 14-05-2015 Lain Ku Pangéran 0 118 1.077
17. 12-05-2015 Kumasép 0 124 1.011
18. 07-05-2015 Pamungkasan 0 143 1.153
19. 04-05-2015 Rumah Hantu 0 143 1.132
20. 03-05-2015 Si Norak 0 148
Petingan
1.233
21. 02-05-2015 Anah Binti Narto 0 137 1.068
22. 26-04-2015 Ema 0 145
Petingan
1.181
23. 24-04-2015 Pajar Néangan Musuh 0 148 1.345
24. 23-04-2015 Cita-cita 0 135 1.057
25. 21-04-2015 Titisan 0 85 729
26. 20-04-2015 Rakyat Nu Surti 0 130 1.018
27. 18-04-2015 Keur Rusuh Téh 0 130 1.144
28. 15-04-2015 Sok Tahu 0 138 1.194
29. 13-04-2015 Koco-koco Pengilon Néng Omah Joglo 0 104 900
30. 08-04-2015 Panongton Célémbéng 0 115 984