Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Atang Soeryana


FBS

Urang Sumedang, ti kawit taun 1979 janten guru di Serang-Banten. Lulus IKIP taun 1978, lulus SPs UPI Bandung (S3) taun 2009. Sadidinten nyarios basa Sunda (campur Jawa) Serang. Resep pisan maca fikmin Sunda, langkung langkung kana komen-komen na.

Fikmin Karya Atang Soeryana (87 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 23-07-2015 Hampuraeun 0 146 1.208
2. 18-07-2015 Kasigeung 0 148 1.210
3. 16-07-2015 Hayang Mulang Ka Sarakan 0 143 1.122
4. 13-07-2015 Gunta-ganti Ngaran 0 145 1.127
5. 10-07-2015 Lamun Seug 0 133 973
6. 07-07-2015 Duriat Kasetrum Deui 0 144 1.195
7. 03-07-2015 Keresaning Gusti 0 145 1.217
8. 30-06-2015 SÉsa Kahuruan 0 101 822
9. 25-06-2015 Wiwirang 0 146 1.178
10. 21-06-2015 Kapiheulaan WaÉ 0 112
Petingan
885
11. 15-06-2015 ÉlÉgi OlÉng PangantÉn 0 116 934
12. 11-06-2015 HatÉ Nu Ngajarong 0 144 1.174
13. 06-06-2015 DiÉlingan 0 113
Petingan
865
14. 27-05-2015 Ajian NgajÉnan 0 125 1.026
15. 06-04-2015 Landong Jomblo 0 102 805
16. 20-02-2015 Bati Nu Panasbaranan 0 98 766
17. 09-02-2015 Dunga 0 145 1.108
18. 06-02-2015 Piduit 0 113 1.005
19. 12-01-2015 Ngawalian 0 126 1.013
20. 06-01-2015 Kadeudeuh Gusti 0 118 932
21. 30-12-2014 Kasingsieunan 0 143 1.189
22. 25-12-2014 Salaki Indung 0 144 1.214
23. 15-12-2014 Cangkurileung 0 52 473
24. 19-10-2014 Percaya Tapi Teu Iman 0 132 1.100
25. 12-09-2014 Pupujieun 0 89 769
26. 10-09-2014 Bangkrut 0 80 698
27. 07-09-2014 Kurikulum 2013 (3) 0 92 696
28. 05-09-2014 Kurikulum 2013 (2) 0 141 1.104
29. 04-09-2014 Kurikulum 2013 0 112 931
30. 31-08-2014 Nyacaka-5 0 145 1.226