Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dodi Rohyadi


FBS

Nembe resep maca fikmin basa sunda saprak ngagabung di Grup FBS. Sadidinten mah ngasuh barudak SMK Kesehatan Juang Kencana di Cisaat Sukabumi

Fikmin Karya Dodi Rohyadi (17 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 03-02-2014 Krisan 0 104 688
2. 20-01-2014 Bulan, Béntang Jeung Kuring 0 79 678
3. 07-07-2013 Cag 0 75 666
4. 27-06-2013 Bandung-sukabumi 0 66 465
5. 16-06-2013 Si ManÉhna Jeung Kembang Eros 0 79 808
6. 31-05-2013 Poé Jumaahan 0 147
Petingan
1.335
7. 23-04-2013 Kanyaah Indung 0 70 518
8. 06-04-2013 Asih Japati 0 112 831
9. 04-04-2013 Ngahiyang 0 132 1.087
10. 30-03-2013 Tékad 0 21 146
11. 11-03-2013 Monkey The King 0 128 1.046
12. 01-02-2013 Saba'da Isya 29 136 1.122
13. 25-01-2013 Nu Begér 43 149 1.191
14. 09-01-2013 Ngimpi 0 11 75
15. 08-01-2013 Timburu 23 132 1.049
16. 25-12-2012 Kembang Regas 9 86
Petingan
683
17. 16-12-2012 Satia 8 109 821