Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Kang Dayan


FBS

Karyawan PO.Parahyangan. Santri Kalong.

Fikmin Karya Kang Dayan (36 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 30-05-2015 Hapé Anyar 0 80 570
2. 26-05-2015 Di Rumah Sakit 0 75 562
3. 20-03-2014 Gelap Séwu 0 140 1.097
4. 16-03-2014 Asih Di Tegal Si Awat-awat 0 103 857
5. 13-03-2014 Hatong Karéta 0 122 999
6. 09-03-2014 Pulitik 0 105 787
7. 06-03-2014 Kareueus 0 99 729
8. 03-03-2014 Sora 0 150 1.046
9. 01-03-2014 Sabot Reureuh 0 138 999
10. 20-02-2014 Rasmala 0 78 580
11. 15-02-2014 Dunungan 0 62 460
12. 10-02-2014 Widuri Bulan 0 102 778
13. 06-02-2014 Asih 0 51 353
14. 30-01-2014 Nu Palalinter 0 88 706
15. 28-01-2014 Pager Masjid 0 75 515
16. 19-01-2014 Miangen 0 86 679
17. 05-01-2014 Céda 0 136
Petingan
1.073
18. 25-12-2013 Lalanang Jagat 0 137 1.117
19. 21-12-2013 Emi Instan 0 101 777
20. 15-12-2013 Papadon 0 79
Petingan
604
21. 09-12-2013 Kasanova 0 79 553
22. 30-11-2013 Curhat Tkw Di Dumay 0 55 371
23. 19-09-2013 Pamaké 0 95 647
24. 13-09-2013 Alone 0 82 640
25. 01-09-2013 Kabayan 0 140 963
26. 26-08-2013 Diajar 0 59 379
27. 25-08-2013 Cocoba 0 147 1.100
28. 22-08-2013 Borangan 0 101 801
29. 12-08-2013 Pasalia 0 112 835
30. 31-07-2013 Sono Ka Lembur 0 82 603