Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Asmoel


FBS

Asal ti Bandung, ngumbara di Cianjur. nu resep kana Sastra Sunda

Fikmin Karya Asmoel (59 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 18-03-2015 Sabaris Ayat Nu Mawa Duriat 0 150 1.229
2. 23-12-2014 Sakedét Nétra 0 124 999
3. 07-10-2014 Hilapkeun Wéh, Diri Abdi 0 135 1.130
4. 01-10-2014 Nu Ngilu Bagja 0 149 1.130
5. 27-09-2014 Méga Kamelang 0 142 1.260
6. 25-09-2014 Titip Deudeuh 0 150 1.128
7. 21-09-2014 Pileuleuyan 0 145 1.164
8. 19-09-2014 Cinta TÉh Cenah Buta 0 150 1.264
9. 17-09-2014 Tanggara 0 148 1.222
10. 14-09-2014 Nu Balik Sorangan 0 102 826
11. 12-09-2014 Demi Wanci 0 150 1.172
12. 05-09-2014 Cukang Kabagjaan 0 150 1.240
13. 02-09-2014 Naha Bet Telat 0 150 1.212
14. 01-09-2014 Teu Kabéh 0 150 1.194
15. 29-08-2014 Rérétan Nu Panungtung 0 149 1.126
16. 27-08-2014 Tunggal Darajat 0 135 978
17. 26-08-2014 Panceg 0 150 1.187
18. 23-08-2014 Euweuh Itu, Ieu 0 147 1.276
19. 22-08-2014 Kumaha Nu Makéna 0 150 1.278
20. 20-08-2014 Can Puguh 0 150 1.301
21. 18-08-2014 MerdÉka 0 149 1.207
22. 17-08-2014 Kanggo Engki 0 115 894
23. 14-08-2014 Heug 0 145 1.188
24. 08-08-2014 Geus Aya Gantina 0 140 1.150
25. 05-08-2014 Gegeremet 0 120 998
26. 02-08-2014 Ukur Sasasih 0 125 1.013
27. 31-07-2014 Kapaksa 0 138 1.166
28. 18-07-2014 Rasa 0 143 1.048
29. 05-06-2014 Kairut Ku Imut 0 144 1.091
30. 29-05-2014 Kagunturan Madu 0 150 1.146