Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Budi Dharsono


FBS

Budi Dharsono lahir di Tasikmalaya, 03 Désémber 1971. Pendidikan pamungkas ngan nepi ka SPG. Tamat taun 1991. Mimiti kasengsrem nyieun fikmin, saba'da ilubiung dina lapak Fiksimini Basa Sunda. Jorojoy bet nyosok jero nepika hayang bisa, jiga batur, nyieun karangan singket. Nya antukna tingkodéhél kecap-kecap nu tacan dipikawanoh saméméhna. Nepika jadi wanoh. Asa dosa ka karuhun, ongkoh pituin Sunda tapi teu bisa jeung teu wanoh kana basa indung sorangan. Hampura Ema.

Fikmin Karya Budi Dharsono (51 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 14-08-2013 Buah Dalima I 0 149 1.139
2. 07-05-2013 Car Free Day 0 147
Petingan
1.159
3. 03-05-2013 BobolÉh 0 150 1.110
4. 01-05-2013 Fikminer Ahli Surga 0 149 1.209
5. 01-05-2013 Cuang Lawung Ii 0 150 1.225
6. 29-04-2013 Katinggang Kadu 0 150 1.250
7. 26-04-2013 Lalaki Di Tegal Pati 0 147
Petingan
1.231
8. 25-04-2013 R-évolusi 0 150 1.247
9. 19-04-2013 Munajat 0 148 1.139
10. 18-04-2013 Tumbal 0 149
Petingan
1.136
11. 17-04-2013 Time Bomb 0 151 1.263
12. 16-04-2013 Sabar Jeung Syukur 0 151 1.118
13. 14-04-2013 PÉsta Ajag 0 140
Petingan
1.139
14. 13-04-2013 Cangcaya 0 152 1.194
15. 12-04-2013 Baruang 0 151
Petingan
1.196
16. 12-04-2013 Baruang 0 150 1.184
17. 12-04-2013 Baruang 0 150 1.184
18. 12-04-2013 Baruang 0 150 1.184
19. 12-04-2013 Baruang 0 150 1.184
20. 12-04-2013 Baruang 0 150 1.184
21. 03-04-2013 Jati Kasilih Ku Junti 0 135
Petingan
1.091
22. 28-03-2013 Si Jalu 0 152 1.315
23. 23-03-2013 BÉla Sungkawa 0 150 1.203
24. 22-03-2013 Gembrung GalÉndo 0 149 1.062
25. 21-03-2013 Mapay Laratan 0 149 1.101
26. 16-03-2013 Mahiwal 17 148 1.069
27. 14-03-2013 Gandrung Liwung 0 151 1.083
28. 11-03-2013 Cibunigeulis 0 149
Petingan
1.138
29. 08-03-2013 Nadran 0 153 1.254
30. 05-03-2013 Nu Mulang Ti Pangajian 0 152 1.162