Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Cucu Unisah


FBS

Resep nyerat ti SMP, guru di salah sawios SD Negeri di Bandung, capetang, bodo alewoh, kantos kuliah Diploma 2 jurusan Pendidikan Bahasa dan sastra Indonesia FPBS IKIP Bandung,S1 jurusan Pedagogik FIP UPI Bandung. seneng jalan-jalan mapay basisir, gunung sareng lamping.

Fikmin Karya Cucu Unisah (92 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 25-07-2015 Meupeus Keuyang 0 142 1.101
2. 21-07-2015 Ngudag Laratan 0 131 961
3. 16-07-2015 Tepung Munggaran 0 150 1.169
4. 15-07-2015 Dévilé 0 148 1.108
5. 07-07-2015 Pikét 0 127 997
6. 28-06-2015 Pangbébénjo 0 149 1.103
7. 20-06-2015 Kuring Jeung Anjeun 0 148
Petingan
1.032
8. 17-06-2015 Kalangkang Anjeun 0 143
Petingan
1.087
9. 14-06-2015 Kalangkang 0 124 887
10. 09-06-2015 Sbmptn 0 143 1.011
11. 03-06-2015 Nu Didagoan 0 141 1.008
12. 01-06-2015 Atèka 0 142
Petingan
1.070
13. 31-05-2015 Blue Safir 0 139 952
14. 29-05-2015 Uji Nyali 0 149 1.199
15. 23-05-2015 Kinanti 0 193
Petingan
1.301
16. 21-05-2015 Gedong Cagar Budaya 0 146
Petingan
988
17. 17-05-2015 Anaking Jimat Awaking 0 149 992
18. 15-05-2015 Galindeng Tineung 0 146
Petingan
1.076
19. 02-05-2015 Anaking 0 132
Petingan
916
20. 03-04-2015 Pamahugi 0 132 905
21. 29-03-2015 Kabaya Brukat 0 134 967
22. 28-02-2015 Komandan Peleton 0 141 1.025
23. 30-12-2014 Situ Pangsiraman 0 146 1.011
24. 24-11-2014 Tuyul 0 136 912
25. 16-11-2014 Cik Kan 0 144 1.025
26. 12-11-2014 Gentar 0 147 1.032
27. 07-11-2014 Salaki 0 134 971
28. 03-10-2014 Panggeuing 0 143 1.007
29. 26-09-2014 Imah Nenggang Tengah Sawah 0 142 921
30. 10-09-2014 Obrolan 0 136 879