Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Syarif Zainal Äbidiñ


FBS

Gabung di FBS ahir Oktober 2013. Kawitna kantos tulas-tulis ku Basa Indonésia (Nu teu kantos diterbitkeun :D ukur janten koléksi 'na komputer). Tapi saparantos ngiringan mikmin di ieu lapak, janten langkung resep nulis ku Basa Sunda. Sok sanaos tetebiheun ari saé mah.

Fikmin Karya Syarif Zainal Äbidiñ (238 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 26-07-2015 Gitar Anyar 0 147 1.084
2. 07-07-2015 Si Garok 0 147 1.018
3. 05-07-2015 Saréngséna Perang 0 148 1.091
4. 03-07-2015 Demi Anak 0 147 1.013
5. 27-06-2015 Prajurit Ngora 0 147 1.133
6. 26-06-2015 Jampé Pamaké 0 130 937
7. 18-06-2015 Pusaka Karuhun 0 148
Petingan
1.144
8. 17-06-2015 Latihan Pamungkas 0 145
Petingan
1.066
9. 08-06-2015 Cai Du’a 0 147 1.113
10. 21-05-2015 Tukang Béas 0 146
Petingan
1.072
11. 08-05-2015 Targét 0 148 1.146
12. 30-04-2015 Korban Phk 0 147 1.113
13. 29-04-2015 Adopsi 0 150 1.207
14. 28-04-2015 Nu Kapoékan 0 99
Petingan
824
15. 22-04-2015 Lalampahan Peuting 0 146
Petingan
1.131
16. 20-04-2015 Korban Rajapati 0 146 1.209
17. 17-04-2015 Fikmin Nu Jadi Matak 0 145 1.269
18. 14-04-2015 Ngagugat Fikmin 0 146 1.165
19. 10-04-2015 Paralun 0 148 999
20. 07-04-2015 Sabotase 0 148 1.225
21. 28-03-2015 Lalakon Encin 0 146 1.095
22. 22-03-2015 Di Rohang Tunggu 0 146 1.190
23. 18-03-2015 Meuli Kasaktian 0 148 1.178
24. 17-03-2015 Potrét Burem 0 146 1.082
25. 16-03-2015 Béngkél Tulang 0 149 1.127
26. 14-03-2015 Singa Podium 0 145
Petingan
1.059
27. 13-03-2015 Kota Manaboa 0 147 1.101
28. 12-03-2015 Anaking 0 147 1.165
29. 01-03-2015 Supata 0 148 1.196
30. 27-02-2015 Ngudag Musuh 0 148 1.164