Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Deden M Supardan


FBS

Padamelan sadidinten, nyepeng Lembaga Pendidikan Kesetaraan sareng PAUD. Kalih ti eta aktif salaku Praktisi Pendidikan Anak Usia Dini. Oge Gaduh Usaha Aalitan dina widang Suplay sareng Servis APAR. Di Organisasi, Salaku Penasehat HIMPAUDI Kota Tasikmalaya. Aktif Ngaronjatkeun Ajen Basa jeung Budaya Sunda di Lembaga Pendidikan Anak Usia Dini sareng Di Pendidikan Kesetaraan. Dina Widang Serat Sinerat mah nembe diajar kirang langkung sa sasih kapengker. Nembe ngahasilkeun Fikmin Basa Sunda Wungkul nu sok diapungkeun di lapak FBS.

Fikmin Karya Deden M Supardan (49 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 07-01-2015 LungsÉ 0 111 917
2. 08-10-2014 Dina Rapat 0 121 837
3. 03-10-2014 Sanajan Bulan Kari Spasi 0 150 1.078
4. 19-09-2014 Pangalaman Tahun 80an 0 128 902
5. 17-09-2014 Sapoe Campleng 0 115 848
6. 08-08-2014 Nguji Kawani 0 150 1.242
7. 04-08-2014 Beda Paniatan 0 149 1.168
8. 28-07-2014 Ieu Mah Sanes Fikmin 0 116 899
9. 24-07-2014 Tambah Ngagantian 0 150 1.201
10. 23-07-2014 Kasalahan 0 118 881
11. 22-07-2014 Limpeuran 0 144 1.061
12. 21-07-2014 Marudah 0 146 1.112
13. 21-07-2014 Marudah 0 146 1.112
14. 09-07-2014 Inbok Janari Leutik 0 150 1.142
15. 08-07-2014 Nu Kesel Nungguan 0 134 1.036
16. 07-07-2014 Teu Tulus Medar 0 145 1.102
17. 05-07-2014 Maung Oge Ngarti 0 145 1.182
18. 01-07-2014 Dongeng Ngabuburit Jaman Budak 0 140 1.035
19. 30-06-2014 Babagi Thr 0 145 1.040
20. 29-06-2014 Nu Diajar Puasa 0 141 1.141
21. 28-06-2014 Gayatri 0 105 800
22. 26-06-2014 Nu Di Tungguan 0 144 1.040
23. 25-06-2014 Ngeunah Baheula 0 120 895
24. 24-06-2014 Gara-gara Pesbuk 0 149 1.147
25. 23-06-2014 Nu Ngelingan 0 146 1.061
26. 19-06-2014 Nu Teu Dipiharep 0 149 1.102
27. 17-06-2014 Papih 0 149 1.156
28. 16-06-2014 Sapatu Jeung Kopeah 0 144 1.034
29. 15-06-2014 Neng 0 150 1.217
30. 14-06-2014 Siga Nu Rahul 0 146
Petingan
1.099