Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Pri Krisna


FBS

Teu aya nu istimewa dina diri Abdi mah, sami bae sareng jalmi lianna. Langkungna ukur resep kana curat-coret. Kaleresan aya wadah nyaeta FBS, kumargi kitu Abdi nganuhunkeun pisan ka pangersa Admin FBS nu tos nampi Abdi janten Anggota. Sakali deui hatur nuhun.

Fikmin Karya Pri Krisna (22 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 03-11-2012 Monyet Di Parapatan 0 88 682
2. 27-10-2012 Gagal Panen 0 152 1.076
3. 25-10-2012 ‘k’ Domba 0 148 1.062
4. 17-10-2012 Dina Sangkehan 0 158 1.107
5. 16-10-2012 Baju Kalong 0 137 1.011
6. 15-10-2012 Ari Eta Sora Naon..? 0 167 1.117
7. 11-10-2012 Bekel Peuting Munggaran 2 0 124 918
8. 10-10-2012 Pawang Oray 0 144 1.001
9. 01-10-2012 Bungkusan Sangu Padang 0 98 739
10. 28-09-2012 Hayang Nu Jiga Kuring 0 172 1.136
11. 26-09-2012 Kabuhulan 0 120 865
12. 25-09-2012 Teu Dipiceun Sasieur 0 188 1.319
13. 22-09-2012 Teu Kebat 0 147 1.090
14. 22-09-2012 Siomay 0 180 1.178
15. 27-07-2012 Mangga, Kanggo Akang.. 0 152 1.018
16. 27-07-2012 Ngabatalan 0 153 1.070
17. 26-07-2012 Romadon Kiwari 0 139 921
18. 14-07-2012 Di Tilang Gara-gara Sare 0 151 1.069
19. 12-07-2012 Lain Kuring Kasep 33 88 641
20. 11-07-2012 Odong – Odong 2 28 165 1.136
21. 10-07-2012 Shalat Dhuhur.... 11 158 959
22. 10-07-2012 Dongeng Nu Jadi Idola 3 13 171 1.158