Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Sopyan Hardyansyah


FBS

Sopyan Hardyansyah
Pituin urang Bandung. Kalahiran 19 Desember 1991. Putra ka hiji ti pasangan suami-istri: Dedi Supriatna (pun bapa), Yuyun Yuhana (pun biang). Namatkeun sakola SD di Bandung taun 2004. SMPN 1 Pameungpeuk taun 2007, jeung SMAN 1 Banjaran lulus taun 2010.
Tasan lulus SMA, ngalanjutkan studi di Universitas Bale Bandung, Fakultas Keguruan dan Ilmu Pendidikan, Prodi Bahasa Sastra Indonesia dan Daerah.
Kadua bukuna: Tongérét Nyeurikan Béntang (Kumpulan puisi berbahasa Indonesia dan Sunda), Pigura (Kumpulan cerpen berbahasa Indonesia dan Sunda) medal taun 2012 di penerbit: Nulisbuku.com

Fikmin Karya Sopyan Hardyansyah (40 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 02-05-2014 Linglung 0 132 990
2. 05-07-2013 Suadma 0 57 523
3. 21-06-2013 Sungut-sungut 0 91 762
4. 09-06-2013 Perkara Nyangkok 0 143 1.157
5. 08-06-2013 Bim Salabim 0 148 1.091
6. 06-06-2013 Kila-kila 0 108 820
7. 03-06-2013 HarÉwosan 0 133 967
8. 02-06-2013 Gening 0 149 1.129
9. 31-05-2013 Club-cleb 0 149 1.135
10. 31-05-2013 Dak! 0 149 1.182
11. 28-05-2013 ÉtÉh 0 159 1.246
12. 25-05-2013 Perkara Ruh 0 139 1.146
13. 16-02-2013 Tetebakan Uing 0 45 294
14. 29-12-2012 Koran RÉuni 0 149 1.152
15. 08-12-2012 Adu JajatÉn 6 132 938
16. 08-12-2012 Nasib Nu Disanguan 6 154 1.124
17. 05-12-2012 SAHÉNG 0 101 764
18. 01-12-2012 Abi OpÉ Mamah 0 137 1.038
19. 25-11-2012 DongÉng Sabelas Kaca 0 107 809
20. 22-11-2012 Pasatemon Jeung Nu Bolong Dadana 0 141 1.012
21. 19-11-2012 Mangsi Getih 0 118 832
22. 15-11-2012 Dor-dar 0 176 1.233
23. 11-11-2012 Ti Layung Ruhuy Ka Sareupna 0 96 690
24. 27-10-2012 Sagara Wirahma 0 102 736
25. 21-10-2012 Nu Digenti Ruhna 0 130 998
26. 20-10-2012 Goar Pileuleuyan 0 136 1.042
27. 20-10-2012 Jalan Ngulincir 0 141 971
28. 14-10-2012 Pileuleuyan 0 109 925
29. 13-10-2012 RadÉn Pamati Éleh Asih 0 152 1.092
30. 13-10-2012 Nimu Rusiah 0 91 706