Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • A. Halim Kusumadjati


FBS

Basajan. Resep Ngopay. Gusdurian. Jazz n Blues. Cogito ergo sum.

Fikmin Karya A. Halim Kusumadjati (254 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 21-04-2013 Plat Cirebon 0 155 1.161
2. 21-04-2013 Go To Great Wall 0 147 1.268
3. 20-04-2013 Katulah 0 143 1.220
4. 19-04-2013 Néangan 0 115 939
5. 19-04-2013 Tanjakan-2 0 105 756
6. 17-04-2013 Wasted Sunset 0 116
Petingan
962
7. 09-04-2013 Rajapati Panulis Fikmin 0 148 1.340
8. 09-04-2013 Arya Panangsang 0 147 1.474
9. 08-04-2013 Lajang Djamoes Kalimoesjada-2 0 150 1.211
10. 08-04-2013 Gerentes Ibnu Atho' 0 98 922
11. 07-04-2013 Lajang Djamoes Kalimoesjada 0 103 779
12. 06-04-2013 Kinanti Wulandari 0 149 1.262
13. 05-04-2013 Bongan Ditanya 0 148 1.121
14. 05-04-2013 Patutunggalan 0 99 648
15. 04-04-2013 Angka Jétu 0 150
Petingan
1.086
16. 03-04-2013 Yeh Vaada Raha - Pasini Urang Duaan 0 149
Petingan
1.126
17. 02-04-2013 Chandra-sasih-wulan 0 107 827
18. 02-04-2013 The Filistin 0 109 921
19. 01-04-2013 Sabar 0 81 672
20. 31-03-2013 Parno 0 114 906
21. 30-03-2013 Konsisten 0 125 1.043
22. 29-03-2013 Rusian Rollet 0 150 1.448
23. 29-03-2013 Wurung 0 146 1.131
24. 28-03-2013 Message In A Bottle 0 150 1.216
25. 27-03-2013 Kinanti Di Basisir Jayanti 0 124 1.057
26. 27-03-2013 King Kobra 0 146 1.278
27. 26-03-2013 Novus Ordo Seclorum 0 143 1.239
28. 26-03-2013 Maca 0 148 1.061
29. 25-03-2013 Anak Pamayang 0 91
Petingan
716
30. 25-03-2013 Riwan Pamayang 0 64 486