Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Achiel Syam


FBS

ACHIEL SYAM~ Uprak-Oprek Sesetruman

Fikmin Karya Achiel Syam (127 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 03-07-2015 From Andalas Without Love 0 149 1.262
2. 20-06-2015 Naning, Nuning 0 148 1.218
3. 31-05-2015 Curug Kalubi 0 149 1.323
4. 29-05-2015 Gigolo Kampung 0 131 889
5. 21-05-2015 Kaleungitan 0 125 1.007
6. 19-05-2015 Robinhood? 0 147
Petingan
1.106
7. 16-05-2015 Kaasih Dina Sésa Carita 0 149 1.183
8. 09-05-2015 Keukeuh, Uing 0 126 1.006
9. 22-02-2015 Wasiat 0 142 1.188
10. 16-02-2015 Taraté Kameumeut 0 150 1.253
11. 07-02-2015 Rendezvous Of Renascene 0 145 1.266
12. 30-12-2014 Alinéa Panutup D’baby Doll 0 149 1.262
13. 10-12-2014 Satutas Tilulas Bulan 0 150 1.129
14. 02-12-2014 Watesna Kali Katilu 0 149 1.223
15. 01-11-2014 Juliette Tangkil 0 144 1.387
16. 04-10-2014 Karma Sang Don Juan 0 127 1.244
17. 27-09-2014 Reinkarnasi, Faviliun 103. Ibnu Sina 0 150 1.208
18. 17-09-2014 Obrolan Pélog 0 136 1.094
19. 11-09-2014 Tamu President Suite 707 0 143 1.300
20. 08-09-2014 Sésa Carita Agustus 0 149 1.184
21. 22-08-2014 Dengdam Turunan Katilu 0 149 1.336
22. 09-08-2014 Pahlawan Juhwelasan? 0 150 1.252
23. 29-07-2014 Bubur Sumsum Kuah Durian Upik 0 150 1.379
24. 26-07-2014 Ki Jiran Vs Madnaif 0 150 1.394
25. 23-07-2014 Kabeureuyan Karep 0 149 1.276
26. 15-07-2014 Ladang Lemang 0 148 1.396
27. 09-07-2014 Roxanne Oh Roxanne 0 149 1.301
28. 01-07-2014 “méy, énjing Ningal Bakar Tongkang, Yuk!” 0 149 1.351
29. 25-06-2014 100 Km Jarakna 0 149 1.181
30. 22-06-2014 Tilu Kembang Tanjung 0 150 1.306