Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Chairil Hamzah


FBS

Wasta Aji Nurhamzah. Gubrag ka dunya kaping 7 februari 1992, saurna. Dumuk di Desa Ciawilor. Teu acan kungsi ngalih ka mamana. Kantos sakola di SD 1 Ciawilor, SMPN 1 Ciawigebang, MAN Ciawigebang, STKIP Muhammadiyah Kuningan Jurusuan Pendidikan Bahasa dan Sastra Daerah. Mimiti resep kana sastra ti orok mula. Ayeuna nu nuju dilakonan teh, keur resep ngaruksak awak. Keur ngarasakeun nyerina awak nu diruruksak. Teu betah cicingan. CIlingcingcat.
Pangalaman damel, janten seles, tukang pisang bakar, tukang cilok, janten guru anu dipecat, sareng dalang karusuhan di Kampus.
Hobina ngopi, ngaroko, sareng mayunan laptop, bari dibarengan ku kabogoh.

Fikmin Karya Chairil Hamzah (44 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 12-07-2015 BodohÉos 0 149 1.043
2. 18-04-2015 Aki Jimong & Harmonika 0 121 936
3. 16-04-2015 Tungu Darmaga 0 140 1.181
4. 09-02-2015 Layung 0 51 497
5. 14-11-2014 Dina Parahu Layar 0 71 527
6. 12-11-2014 Masih Parahu Layar 0 128 913
7. 11-11-2014 Parahu Layar 0 51 390
8. 04-07-2014 Situ Cibongkok 0 109 733
9. 25-02-2014 Si Blues Kéré Lauk 0 56 472
10. 13-12-2013 Rikes 0 137 1.280
11. 01-12-2013 Laptop 0 97 847
12. 01-12-2013 Laptop 0 97 847
13. 03-11-2013 Botol Urut 0 129 951
14. 25-10-2013 Gandrung 0 147
Petingan
1.171
15. 28-09-2013 Mobil Bok Bodas 0 148 1.099
16. 27-08-2013 Paguneman Peuting Lebaran 0 100 699
17. 31-07-2013 Balik Sakola Ii 0 88 804
18. 30-07-2013 Balik Sakola 0 70 611
19. 29-07-2013 Wasta Simkuring Nining Ii 0 93 683
20. 28-07-2013 Wasta Simkuring Nining Ii 0 95 697
21. 28-07-2013 Wasta Simkuring Nining 0 91 762
22. 25-07-2013 Méh Nepi Beulah Kulon 0 117 827
23. 10-05-2013 Pél Putus Cinta 0 64 489
24. 30-04-2013 K.a 0 33 230
25. 23-04-2013 HIV 0 150 1.147
26. 22-04-2013 Parkiran 0 149 1.255
27. 20-04-2013 Salah Sambung 0 120 827
28. 19-04-2013 Euweuh Béjana 0 123 915
29. 18-04-2013 Tilu Léngkah Révolusi 0 113 880
30. 03-04-2013 Warta 0 128 961