Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dede Zulfan


FBS

Hana nguni hana mangké, tan hana nguni tan hana mangké. Aya ma beuheula aya nu ayeuna, hanteu ma beuheula hanteu nu ayeuna. Hana tunggak hana watang, tan hana tunggak tan hana watang. Hana ma tunggulna aya nu catangna.

Fikmin Karya Dede Zulfan (15 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 01-09-2013 Dalem Brata 0 149 1.151
2. 28-08-2013 Kebo Mulih Pakandangan 0 150 1.121
3. 25-08-2013 Jadi Asistén Imajinér Bujangga Manik (2) 0 150 1.232
4. 06-08-2013 Aom Sentanu 0 150
Petingan
1.107
5. 03-08-2013 After Earth 0 151 1.356
6. 02-08-2013 Bujangga Manik Kapulesan (1) 0 151 1.249
7. 31-07-2013 Nyadap Kawung 0 147 1.146
8. 28-07-2013 Hacktivist 0 138 1.122
9. 27-07-2013 Surat Balesan Ti Maronggé 0 129 857
10. 01-07-2013 Suksési 0 150 1.131
11. 30-06-2013 SMS 0 84 729
12. 29-06-2013 Ngalintar II 0 151 1.275
13. 25-06-2013 Ngalintar I 0 150
Petingan
1.168
14. 24-06-2013 Pais Belut Balakutak 0 150 1.190
15. 23-06-2013 Bangsat 0 148 1.181