Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rifa umun nisa


FBS

Tuangkan rasa dalam tulisan

Fikmin Karya Rifa umun nisa (163 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 03-05-2015 Gps Haté 0 99 759
2. 01-05-2015 Pamulangan 0 118 773
3. 26-04-2015 Kica-kica Panineungan 0 105 821
4. 25-04-2015 Bangkong Korodok 0 139 989
5. 24-04-2015 Dongeng Tukang Nguseup 0 149 1.071
6. 02-03-2015 Kukupu Ditungtung Carita 0 112
Petingan
920
7. 01-03-2015 Si Pilot 0 122 868
8. 28-02-2015 Basa Planét 0 119 848
9. 27-02-2015 Nyacag Sagara 0 87
Petingan
728
10. 19-02-2015 Demi Manéhna 0 126 872
11. 18-02-2015 Kacida 0 106 763
12. 17-02-2015 Caringin Sisi Talaga 0 94 724
13. 16-02-2015 Basa Manéhna Mulang 0 87 669
14. 11-02-2015 Basa Manéhna Miang 0 84 686
15. 09-02-2015 Carita Di Taman Gambung 0 91 638
16. 05-02-2015 Leungiteun Kecap 0 108 727
17. 04-02-2015 Tunduh 0 83 585
18. 01-02-2015 Ustadz Kasép 0 134 947
19. 31-01-2015 Béla Ka Indung 0 137 942
20. 30-01-2015 Leungiteun Kalangkang 0 126 930
21. 29-01-2015 Ngarujak 0 133 918
22. 28-01-2015 Si Bulé 0 115 974
23. 27-01-2015 Malarindu 0 103 776
24. 25-01-2015 Kalangkang Jeung Kuring 0 122 903
25. 24-01-2015 Malming Penjahat Cinta 0 115 786
26. 22-01-2015 Carita Hiji Peuting 0 85 573
27. 20-01-2015 Hoyong Ngayas 0 151 954
28. 12-01-2015 Hudang! 0 132 891
29. 11-01-2015 Sataun 0 120 931
30. 10-01-2015 Tong Salah Nyebut! 0 115 798