Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Mank Oecoe


FBS

teu aya deui nu langkung matak bungah iwal ti upami baraya tiasa bungah

Fikmin Karya Mank Oecoe (33 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 19-08-2014 Timnas 0 149 1.139
2. 20-07-2014 Bukber 0 152 1.005
3. 19-07-2014 Sukuran 0 126 893
4. 15-07-2014 Mysteri 0 144 1.050
5. 12-07-2014 Dunia Lain 0 148 1.067
6. 08-07-2014 Demi 0 133 923
7. 25-06-2014 Kajadian Deui 0 136 978
8. 16-05-2014 Super 0 144 1.008
9. 15-05-2014 Malem Jumaah 0 150 1.070
10. 13-05-2014 Pulangkan 0 138 968
11. 27-03-2014 Teungteuingeun 0 126 906
12. 24-03-2014 Silih 0 148 1.065
13. 23-03-2014 Samping Loréng 0 127 908
14. 22-03-2014 Surat Wasiat 0 149 1.044
15. 26-02-2014 Poho 0 81 600
16. 13-02-2014 Panineungan 0 143 996
17. 12-02-2014 Garut Nu Matak Kairut 0 150 1.101
18. 05-02-2014 Si Bangsat 0 82 550
19. 04-02-2014 Mas Kawin 0 122 839
20. 01-02-2014 Tisolédat 0 139 929
21. 28-01-2014 Maklum 0 148 963
22. 24-01-2014 Karunya Budak 0 145 1.071
23. 24-01-2014 Piit 0 125 854
24. 16-01-2014 Paingan 0 132 944
25. 15-01-2014 Butuh 0 145 1.020
26. 11-01-2014 Karunya 0 148 1.046
27. 10-01-2014 Salah 0 113 790
28. 08-01-2014 Jibreg 0 189 1.172
29. 04-01-2014 Rénghék 0 174 1.255
30. 03-01-2014 Kencarkeun 0 79 564