Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Suci Lestary


FBS

Kuring nonoman. Kuring sakola di SMA Islam Al-musyawarah Lembang, alumni ti smpn 3, putra ka 4 ti 10 wargi, anu hoyong teras nyerat kususna mikmin... hurip sunda!

Fikmin Karya Suci Lestary (32 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 15-04-2013 Bingung Ku Bungah 0 54 378
2. 09-04-2013 Dualaslima 0 24 152
3. 21-03-2013 Wildan Ti Al-musyawarah Iii 0 121 818
4. 02-03-2013 Malem Minggu Coy 0 102 675
5. 09-02-2013 Mereun 0 49 295
6. 08-02-2013 Hapunten Mah 0 88 630
7. 02-02-2013 Malem Minggu 13 59 426
8. 18-01-2013 Angkat 0 21 141
9. 06-01-2013 Indung 7 66 436
10. 15-12-2012 Talété 24 100 676
11. 08-12-2012 Dilema 11 104 679
12. 08-12-2012 Dilema 0 104 679
13. 29-11-2012 Yaumul Ahir 0 64 418
14. 07-11-2012 Nagri Dongéng 0 102 718
15. 01-11-2012 Lini 0 44 280
16. 27-10-2012 2013 0 93 581
17. 27-10-2012 2013 0 93 581
18. 04-10-2012 Deudeuh 0 21 156
19. 26-09-2012 Tangkuban Parahu 0 77 534
20. 24-09-2012 Poè Senen Ii 0 71 491
21. 20-09-2012 Wa'as 0 31 202
22. 18-09-2012 17 Taun 0 56 361
23. 13-09-2012 Rumaja Jaman Kiwari 0 59 437
24. 10-09-2012 Se'eng 0 131 814
25. 06-09-2012 Wildan Ti Al-musyawarah Ii 0 59 390
26. 04-09-2012 Bentes 0 101 623
27. 04-09-2012 Bentes 0 101 623
28. 30-08-2012 Enèng 0 72 509
29. 21-08-2012 Nganjang 0 82 521
30. 15-08-2012 Klatsar 0 80 483